Palvelumme

Loistetraining tarjoaa monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita koko perheelle. Meillä liikkuu niin aikuiset kuin lapsetkin. Monipuolisesta tarjonnasta huolehtii koulutetut alansa ammattilaiset, jotka ottavat sinut huomioon yksilönä. Tervetuloa tutustumaan meihin ja palveluihimme!

Maksuvälineinä liikuntapalveluihin käyvät:

Smartum-ja Tykykuntosetelit, E-passi, Eazybreak, Edenred, Smartum ja Kauhajoen kaupungin liikuntasetelit

Maksuvälineinä hoitoihimme käyvät: SmartumPay-hyvinvointi ja E-passi hyvinvointi 

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatuntimme koostuvat monipuolisista, toisiaan tukevista ja nousujohteisesti suunnitelluista tunneista. Tunnit on jaksotettu kolmen viikon periodeihin, kevyeen viikkoon sekä kahteen raskaaseen viikkoon. Kolmen viikon jakson jälkeen tuntien sisällöt muuttuvat, joten et varmasti pääse kyllästymään. 

Tunneillamme jokainen osallistuja saa edetä omaan tahtiinsa ja omalla tasollaan, ohjaaja skaalaa liikkeet osallistujien mukaan. Jokaisella tunnilla pärjää kuka tahansa, valmentaja pitää siitä huolen. Tule kokeilemaan ja kuntosi nousee kuin huomaamatta!

Uusimpana ryhmäliikuntatunneillemme on rantautunut Les Mills tunnit. Kaikille siis varmasti löytyy omanlainen tunti liikkua.

Ilmoittautuminen tunneille www.loistetraining.fi/ajanvaraus 

Hinnat hinnaston mukaisesti.

 

BODYBALANCE®

BODYBALANCE® on täydellinen yhdistelmä joogaa, Tai Chitä, ja pilatesta. Tunti on kehitetty parantamaan kehon toiminnallista voimaa ja liikkuvuutta. Vahvistat ja huollat koko kehoasi ja tunnin jälkeen olosi on rauhallinen ja tasapainoinen.

keskiraskas

BODYCOMBAT®

BODYCOMBAT® on voimaa ja energiaa huokuva treeni, jossa voi päästää sisäisen taistelijan valloilleen. Energinen musiikki ja eri itsepuolustuslajeihin perustuvat liikkeet antavat lisäpotkun, jota tarvitaan mielikuvitusvastustajan voittamiseen kymmenenkin erän jälkeen.

BODYCOMBAT® harjoittaa jalkojasi, kiinteyttää käsiäsi, selkääsi ja hartioita sekä tarjoaa ilmiömäistä koko vartalon harjoitusta. Poltat kaloreita, kehität koordinaatiota, ketteryyttä sekä nopeutta ja tunnet itsesi voimaantuneeksi.

JUURI ALOITTAMASSA?

Voit säätää BODYCOMBAT®-tunnin itsellesi ja kunnollesi sopivaksi. Ohjaajamme näyttävät aina vaihtoehtoja harjoitella omalla tasollasi. Aloita 1-2 tunnilla viikossa ja treenaat kuin mestari hetkessä.

KUINKA PALJON KOKEMUSTA KAMPPAILULAJESTA MINULLA TULEE OLLA ENNEN KUIN TULEN BODYCOMBAT®-TUNNILLE?

Ehdottomasti ei yhtään! BODYCOMBAT® sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ohjaajamme näyttävät yksinkertaisempia ja vähemmän haastavia vaihtoehtoja jokaiselle liikkeelle, jotta voit edetä omaan tahtiisi ja saada mahtavan harjoitus kokemuksen samanaikaisesti.

raskas

CORE

Spesifisti keskivartalon lihaksistoon keskittyvä tunti. Tällä tunnilla kehität tukirankasi tärkeimpiä lihaksia turvallisesti ja tehokkaasti! 

kevyt / keskiraskas

CROSSI

Juoksua, hyppyjä, nostoja, kehonpainoharjoituksia, kahvakuulatreeniä, levytanko"jumppaa", liikkuvuutta, kaikkea tätä sopivasti yhdistellen on crosstraining! Aerobista kuntoa ja kestovoimaa tehokkaasti kehittävä tunti, jota ei pidä jättää kokeilematta!

raskas

HUOLTO

Tällä tunnilla huolletaan kroppaa monipuolisesti ja vaihtelevasti erilaisin liikkuvuuskuntopiirein, pitkäkestoisin venytyksin sekä faskiapalloilla ja -rullilla.

kevyt

JOOGA

Koko kehon lempeä ja herättelevä harjoitus. Tunnilla keskitytään kehoa huoltaviin ja avaaviin harjoituksiin ja soveltuu kaiken kuntoisille niin miehille kuin naisillekin. Tunti on hyvin rentouttava ja palauttava.

kevyt

LIIKKUVUUS&VOIMA

Paljon liikkuvuutta ja helppoa lihaskuntoharjoittelua. Monipuolista ja yksinkertaista liikettä. Tähän tuntiin et pääse kyllästymään ja rauhallisen temmon vuoksi sopii jokaiselle! Tunti ei sisällä hyppyjä.

kevyt / keskiraskas

MIESTEN TREENI

Reilusti liikkuvuusharjoittelua ja sopivasti lihaskuntoa ilman turhia kikkailuja. Sydän- ja verenkiertoelimistö saa sopivasti töitä ja liikkuvuutesi paranee. Kannattaa kokeilla!

keskiraskas

MIESTEN JOOGA 4X KURSSI

Miesten jooga on dynaamista kehoa vahvistavaa ja samalla huoltavaa liikettä. Tällä kurssilla saat liikkuvuutta, joustavuutta, tasapainon ja oman kropan vahvistusta, sekä rentoutta. Tunti etenee alkulämmittelystä fyysisempään kehoa haastavaan osuuteen omaa kehonpainoa käyttäen. Lopuksi aina lyhyt rentoutus. Kurssin viimeinen kerta kuitenkin aina painottuen pelkästään kehonhuoltoon

kevyt/keskiraskas

PLUS60

Tavoitteena on parantaa ikääntyneiden toimintakykyä ja jaksamista arjessa. Monipuolisella harjoittelulla parannetaan tasapainoa, liikkuvuutta, lihas- ja peruskuntoa turvallisesti ja nousujohteisesti. Ryhmään otetaan vain rajoitettu määrä osallistujia ja jokaisen liikerajoitukset ja krempat otetaan huomioon yksilöllisesti. Ryhmään ovat tervetulleita niin naiset kuin miehet.

kevyt/keskiraskas

SYKE

Syke tunnilla kehitetään kuntoa monipuolisilla aerobisilla harjoituksilla. Harjoitukset koostuvat erityyppisistä peruskunto- ja intervalliharjoituksista. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja olla energisempiä.

kevyt / keskiraskas

SALI

Tällä tunnilla treenaat tehokkaasti toiminnallisella kuntosalilla (=Loisteen salilla). Jos olet kiinnostunut lihaskuntoharjoittelusta ja haluat harjoitella tehokkaasti ja oikeilla tekniikoilla, tämä tunti on sinulle. Tunnilla tutustutaan toiminnallisen salin monipuolisiin mahdollisuuksiin harjoitella sekä harjoitellaan liiketekniikat niin, että sinun on helppoa ja turvallista harjoitella myös omatoimisesti. Tunti soveltuu niin vasta-alkajille, kuin enemmänkin salilla treenaaville. Ohjelma vaihtuu kolmen viikon välein.

kevyt/keskiraskas

TEHO

Tällä tunnilla kehitetään tehokkaasti eri voimaominaisuuksia. Treeni sisältää paljon isojen perusliikkeiden opettelua kuten eri kyykkyvariaatiot, maastavedot, punnerrusvariaatiot eri suuntiin, vetäviä liikkeitä eri nivelkulmista ja lisäksi voimaharjoittelua tukevia oheisharjoitteita apu- ja tukiliikkein. Tällä tunnilla kehität siis voimaa.

keskiraskas/raskas

TOIMINNALLINEN

Hapenottokykyä ja kestovoimaa kehittävä tunti! Hieman nopeatempoisempi ja raskaampi lihaskuntotunti, keskittyen kokonaisvaltaisesti koko kropan lihas- ja aerobisen kunnon parantamiseen toiminnallisin liikkein kehonpainolla kuin pienvälineilläkin. 

keskiraskas / raskas

TABATA

Sykettä nostava intervallitreeni, missä treeniaika on 4min kerrallaan, jonka jälkeen sykettä laskeva palauttelu. Treenissä käytetään kehonpainoa ja pienvälineitä mm. kahvakuulia, käsipainoja, jumppapalloja, kuminauhoja, levypainoja.

keskiraskas / raskas

Kuntosali

Tiloistamme löytyy toiminnallinen, enimmäkseen vapaita painoja sisältävä, hyvin varusteltu ja siisti kuntosali. Salillamme treenaa rajatusti keskimäärin kaksi käyttäjää tuntia kohden. Siksi meillä on turvallista ja rauhallista treenata. Jokainen salinkäyttäjä varaa salikäynnillensä ajan etukäteen ajanvarausjärjestelmämme kautta. Treeniaika on noin yksi tunti.

Salillemme pääsee 5.30-23.00 välisenä aikana henkilökohtaisella kulkutägillä (5€). Kulkutägin saat saat noutamalla sen Loisteelta esim. iltatuntien aikaan, kun paikalla on ohjaaja tai voit sopia nouto ajan myös puh: 044-2225714 (Mirkka). Nettikaupastamme saat ostettua salikertoja lisää, kun olet saanut tägin käyttöösi.

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta tullessasi ja lähtiessäsi salilta. Lisäksi omassa treenissä käytetyt välineet ja laitteet on hyvä puhdistaa käytön jälkeen saatavilla olevilla desinfiointiaineilla. Palautathan treenissä käyttämäsi välineet omille paikoilleen, näin yleinen järjestys pysyy ja kaikkien on mukava harjoitella salillamme.

Kaverin tai puolison kanssa voit treenata samalla ajalla. Tämä edellyttää kuitenkin molemmilta omaa korttia salille. Perhevarauksissa yhteys Mirkkaan.

Jos olet kiinnostunut harjoittelemaan salillamme, laita viestiä ennen ensimmäistä varaustasi 044-2225714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi

Salivaraukset www.loistetraining.fi/ajanvaraus 

Hinta hinnaston mukaisesti.

Henkilökohtainen ohjelma ja ohjaus

Meiltä saat apua myös kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Teemme sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn ohjelman ja ohjaamme sinut alkuun harjoittelussasi.

Personal Training

Mielestämme Sinun on saatava ohjausta, joka tuottaa tuloksia ja auttaa Sinua saavuttamaan oman tavoitteesi, mikä ikinä se sitten onkaan. Tule rohkeasti keskustelemaan omista tavoitteistasi, niin mietitään yhdessä valmennuskokonaisuutta, mikä sopii juuri sinulle!

Valmennuksissamme jokainen oppii liikkumaan itselle sopivalla ja tehokkaalla tavalla, oma arki ja omat kiinnostuksenkohteet huomioiden.
Ota tänään ensimmäinen askel kohti uutta, hyvinvoivaa itseäsi!

Kysy lisää 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

PT - 3kk

Intensiivinen valmennuspaketti, missä 90 päivän aikana harjoittelet valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisia yhteensä 12. Kolmen kuukauden aikajänne soveltuu tehokkaaseen harjoittelun käynnistämiseen ja vakiinnuttamiseen niin, että tulokset alkavat jo näkyä.

 • 3 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • Inbody kehonkoostumusmittaukset
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

PT DUO - 3kk

Yhdessä ystävän tai puolison kanssa kohti terveellisempiä ja liikunnallisempia elämäntapoja. Tiivis 3kk:n paketti, tapaamiset kerran viikossa. Tällä pääsette hyvää alkuun esim. elämäntapamuutoksessa.

 • 3 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • Inbody kehonkoostumusmittaukset
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

PT - 6kk

12 tapaamista joka toinen viikko.
Kuuden kuukauden mittainen valmennuspaketti on tehokas ja tuloksekas valmennusperiodi elämänsä tukipilareiden uutta rakentamista suunnittelevalle.

Puolen vuoden valmennus on erinomainen valinta erityisesti painonpudotustavoitteita tai elmäntapamuutosta ajatellen. Kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen vakiinnuttaminen normaaliksi osaksi arkea vaatii tyypillisesti vähintään 6kk aikajänteen.

 • 6 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • Inbody kehonkoostumusmittaukset
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

PT DUO - 6kk

Yhdessä ystävän tai puolison kanssa kohti terveellisempiä ja liikunnallisempia elämäntapoja. Pidemmän aikajänteen valmennuspaketti, missä on hyvää aikaa opetella uusia tapoja terveellisempään ja hyvinvoivampaan minään.

 • 6 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • Inbody kehonkoostumusmittaukset
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

PT - 1kk (jatkovalmennus)

Tämä valmennus on tarkoitettu jo PT-valmennuksissa olleille ns. jatko/ylläpitovalmennukseksi.

 • 1 kk kerrallaan sopimuksen mukaan
 • 1 tapaaminen/kk
 • Inbody kehonkoostumusmittaus halutessa
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • puhelin- ja sähköpostituki

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset ovat loistava keino päästä kiinni liikkumiseen esimerkiksi pitkän tauon jälkeen.
Loisteen pienryhmiin voit tulla omana itsenäsi, siinä kunnossa kuin olet. Näissä ryhmissä liikutaan monipuolisesti ja nousujohteisesti, jokaisen lähtötaso huomioon ottaen.
Pienvalmennusryhmistämme on moni saanut inspiraation säännölliseen liikuntaan ja terveellisempään elämään. Lisäksi ryhmässä käydään läpi ravitsemusta sekä palautumista ja mietimme mistä löytää motivaatio liikuntaan ja omasta kunnosta huolehtimiseen.
Valmennuskokonaisuus muovautuu aina ryhmän mukaan.
Kysy lisää 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Loistava Startti

Oletko miettinyt miten aloittaa liikunta ihan nollasta, mutta et ole yksin päässyt alkuun? Tässä ryhmässä saat vertaistukea ja oikeanlaiset keinot liikunnan aloittamiseen. Harjoittelemme liikkumista monipuolisesti ja tavoittelemme liikunnan iloa, lisää virtaa ja voimaa arkeen. Tavoitteena on, että liikunnasta tulisi arkeen tapa, jota haluat jatkaa valmennuksen jälkeen.

Valmennusryhmien sisältö:

 • Inbody kehonkoostumusmittauksen alussa ja lopussa
 • vinkkejä tavoitteesi mukaiseen ravitsemukseen
 • monipuoliset harjoitukset ja viikko-ohjelmointi valmennuksen ajalle
 • ohjeita palautumiseen ja stressin purkuun
 • ryhmän ja valmentajan tuen
 • Loisteen kuntosalin käytön valmennuksen ajalle

Asiakaspalautteita ryhmästä: "Nollasta liikkeelle lähtevälle tämä on paras tapa aloittaa turvallisesti ja oikein", "Valmennus ja valmentajan tuki pelasti terveyteni, diabetes diagnoosi kumottiin parantuneiden veriarvojen vuoksi", "Tämä on ollut hyvä alku, ja onnellinen myös jatkoryhmästä", "Työ pitää tehdä itse, mutta ilman ryhmän ja valmentajan tukea en olisi yksin onnistunut"

Loistava Kunto

Tämä valmennusryhmä on startti aktiivisempaan elämään. Ryhmässä harjoitellaan säännöllistä liikkumista monipuolisesti ja innostavasti. Lisäksi saat ohjeistusta terveellisempään ja omaa tavoitettasi tukevaan ruokavalioon. Valmennus sopii parhaiten henkilöille, joilla on hankaluuksia omatoimisesti lähteä liikkumaan uudelleen vaikkakin liikuntataustaa löytyy. Liikunnan aloittaminen pitkän tauon jälkeen tuntuu epämukavalta tai liikunnan sovittaminen omaan arkeen on haastavaa. 

Näistä valmennuksista on jo moni saanut kimmokkeen liikunnalliseen elämäntapaan, joten lähde sinäkin mukaan!

Mitä valmennukseen sisältyy:

 • Inbody kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa
 • Yhteinen harjoitusohjelmointi valmennuksen ajalle
 • Viikoittaiset yhteistreenit eri teemoilla
 • Vinkkejä tavoitteesi mukaiseen ravitsemukseen
 • Ryhmän ja valmentajan tsempin ja tuen
 • Loisteen kuntosalin käytön valmennuksen ajalle

Loistava Vahva Keho

Tässä valmennuksessa kääritään hihat ja treenataan  lihaskuntoa tavoitteena kiinteämpi ja vahvempi kroppa! Sopii sinulle, jolla on jo hieman kokemusta lihaskuntoharjoittelusta, mutta kaipaat tuloksia ja buustia harjoitteluusi. Valmennus on myös hyvä jatkumo STARTTI tai KUNTO-valmennuksillemme.

Valmennus sisältää:

 • Kesto 6 viikkoa, 12 yhteistreeniä
 • 4 erilaista salitreeniä, yksilöllisellä ohjauksella
 • Viikko-ohjelmointi kuudelle viikolle
 • Kehonhuolto-ohjelma
 • 2kk salikortti Loisteen salille
 • Inbody kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa
 • Ohjeet kiinteytymistä tukevaan ruokavalioon
 • Ryhmän sekä valmentajan tuen ja tsempin

Loistava Plus 40

Kuulostaako tutulta?
 • Kroppa ei enää palaudu päivän rasituksista kuten ennemmin!
 • Aamulla herätessä paikkoja kolottaa ja tuntuu kankealta!
 • Vyötärölle alkaa hiljakseen kertyä ylimääräistä!
 • Vaikka tekisit mitä, et saa enää painoa putoamaan!
 • Voit jo tunnistaa joitan esivaihdevuosioireita itselläsi!
 • Kropasta löytyy jo vähän sitä sun tätä vaivaa!
 • Ruuhkavuodet ovat ohi ja nyt olisi aikaa panostaa itseen, mutta miten lähteä liikkeelle!
Tämä pienvalmennusryhmä on tarkoitettu yli 40-vuotiaille, jo ruuhkavuodet ohittaneille naisille. Jos tunnistat itsesi yllä olevista niin tämä on juuri sinulle suunnattu!
Valmennus sisältää:
 • Inbody kehonkoostumusmittauksen alussa ja lopussa
 • Yhteistreenit
 • vinkkejä 40+ ravitsemukseen
 • monipuoliset harjoitukset salille ja kotiin
 • ohjeita palautumiseen ja stressin purkuun
 • ryhmän ja valmentajan tuen
 • Loisteen kuntosalin käytön valmennuksen ajalle
Asiakaspalautteita tästä ryhmästä: "Meillä oli tosi hyvä ryhmä, jokainen kannusti toinen toistaan. Huumoria löytyi ja valmentaja oli huippu" "Positiivista, että matalatehoisellakin treenillä saa tuloksia" "Hyvä pieni ryhmä, jossa yksilönä kuitenkin huomioitu" "Kiva ja hyvä valmennus. Ryhmäläisten kesken hyvä yhteishenki"

Liikkuva äiti

Tämä pienryhmävalmennus on motivoiva ja innostava askel tuoreille äideille kohti hyvinvoivaa arkea synnytyksen jälkeen.

Valmennuksessa vahvistamme kehoa turvallisesti, monipuolisesti ja nousujohteisesti palautumista tukien.

Mitä valmennukseen sisältyy:

 • Inbody kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa
 • 3kk yhteinen harjoitusohjelmointi
 • Yhteiset harjoitukset kerran viikossa (12 kertaa)
 • Henkilökohtainen palaute omasta ruokapäiväkirjasta
 • Videoidut keskivartalon vahvistamiseen tähtäävät harjoitusliikkeet kotiin
 • 2 eri kotitreeniohjelmaa
 • Ryhmän vertaistuki ja yhteinen whatsup -ryhmä

Valmennuksen voit osallistua jälkitarkastuksen jälkeen yhdessä vauvasi kanssa.

Tule mukaan rakentamaan hyvinvoivaa arkea yhdessä muiden äitien kanssa ja löytämään itsellesi sopivia tapoja aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen!

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus lähtee aina asiakkaan lähtökohdista ja tavoitteista, ottaen huomioon elämäntilanteen ja voimavarat. Valmennus on kokonaisvaltaista ja juuri sinun tarpeisiisi suunniteltua!

Loisteen ravintovalmennuksessa pyritään löytämään tasapainoinen ja rento suhde ruokailuun, mahdollisimman pienin muutoksin. Valmennuksessa edetään askel kerrallaan niin että muutoksista tulisi pysyviä.

Ravintovalmennuksiin sisältyy Inbody kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa.

Kysy lisää 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Ravintovalmennus - 1kk

Tämä valmennuspaketti soveltuu, jos sinulla on jo perusteet terveelliseen ja tasapainoiseen syömiseen hallussa. Ruokailusi on säännöllistä ja syöt jo monipuolisesti. Haluat kenties tavoitella pienempää rasvaprosenttia ja/tai suurempaa lihasmassaa.

Tämä valmennus sopii myös siihen, jos tunnet mm. väsymystä tai palautumisesi on heikkoa. Lyhyellä ravintovalmennuksella voidaan tarkistaa saatko riittävästi energiaa kulutukseesi nähden ja ravinnostasi kaikki tarvittavat vitamiinit ja suojaravintoaineet.

Tapaamiset kaksi kertaa noin kuukauden aikana. Sisältää Inbody kehonkoostumusmittauksen alussa ja lopussa.

Ravintovalmennus - 3kk

Tämä valmennuspaketti soveltuu, jos säännöllisen ruokarytmin ja terveellisen ruokailun sovittaminen omaan arkesi tuntuu hankalalta. Sinulla on mahdollisesti tavoitteena pudottaa painoa tai saada jaksamista arkeen ruokavalioremontin muodossa.

Tässä valmennuksessa on viisi tapaamiskertaa noin 3kk:n aikana. Tässä ajassa ehditään opettelemaan uusia ruokailutapoja ja saada ruokarytmistä kiinni. Keho alkaa ottaa vastaan muutoksia positiivisesti ja tuloksia alkaa näkymään.

Sisältää Inbody kehonkoostumusmittauksen alussa ja lopussa.

Lasten akrokerhot/perheakro

Koko perheen liikunta on meille lähellä sydäntä. Siksi meiltä löytyy lapsille omat eritasoiset akrokurssit ja perheille oma perheakro-kurssi! 

Kurssit toteutetaan 8-kerran kurssijaksoina ja kaikilla tunneillamme on kaksi ohjaajaa, jotka pystyvät ohjaamaan eri tasoisia lapsia turvallisesti. Ohjaajina toimivat Ava Rotola-Pukkila ja Mindi Alakortes.

Ilmoittautuminen (onnistuu myös vanhemman nimellä) ja lisätiedot www.loistetraining.fi/kurssit

Tervetuloa temppuilemaan turvallisesti!

 

Akro alkeisjatko 0-2 8x kurssi

On tarkoitettu 6-12-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita akrobatiaharjoittelusta tai käyneet jo alkeistason kurssin tai ovat muuten harrastaneet voimistelua/akrobatiaa jonkin verran. Kurssilla edetään lasten henkilökohtaisten taitojen mukaan kannustaen ja opetellen perusasioita sekä tarvittaessa hieman haastavampia harjoitteita. Tälle kurssille voi tulla myös vasta-alkajat.

Akro keskitaso 2-3 8x kurssi

On tarkoitettu 7-13-vuotiaille, joilla on jo enemmän kokemusta ja taitoja akrobatiasta. Tällä tasolla on hyvä osata jo itsenäisesti kärrynpyörä, silta, käsillä- ja päälläseisonta seinää vasten.

 

Perheakro

Perheakro on aikuisen ja lapsen noin 3-6v yhteinen tuokio, jossa liikutaan akrobatian keinoin ja harjoitellaan pienvälineillä. Perheakro on iloa ja yhdessä tekemistä sekä kehittää osallistujien motoriikkaa. Ennakkotaitoja ei tarvitse olla. Mukaan otetaan rajoitettu määrä perheitä (1 aikuinen ja 1-2 lasta).

Ohjaajina toimivat koulutetut perhesirkusohjaajat Senni ja Mira

Tankotanssi

Tankotanssi kehittää voimaa, kehonhallintaa ja keskivartalon lihaksistoa ja sopii kaikenikäisille. Meillä eri tasoisia kursseja ohjaavat koulutetut tankotanssin ohjaajat.

Tankotanssi on jaettu syys- ja kevätkaudella erillisiin kursseihin. Kursseille voi ilmoittautua ajanvarauksemme kautta, kohdasta kurssit www.loistetraining.fi/kurssit 

Huom! Poissaolot. Kurssille sitoudutaan 8 kerraksi. Korvaavia tunteja ei järjestetä. Mikäli sairauden takia tulee useampi poissaolo, ota yhteys Alinaan 0458707688.

Meillä on mahdollista harjoitella myös omatoimisesti kts. omatoimiharjoittelu tankosalilla.

 

Pole alkeet 0-1 (8x)

Alkeet 0-1: Vasta-aloittelijoille tai jo kerran alkeiskurssin käyneille nuorille (13+-vuotiaille) ja aikuisille. Tunneilla edetään pyörähdysten, pitojen ja voimaharjoitusten kautta kohti liikkeitä ylösalaisin.

Pole alkeisjatko 1-2 (8x)

Alkeisjatko 1-2: Alkeiskurssin käyneille tai hieman pidempään harrastaneille. Tunneilla harjoittelemme yhdistämään pyörähdyksiä sekä pitoja, voimaa sekä liikkeitä ylösalaisin. Tälle kurssille voi siirtyä alkeiskurssin jälkeen.

Pole jatko 2-3 (8x)

Alkeisjatkon käyneille nuorille (13+) ja aikuisille. Oppilas osaa takanojan, kaksosen ja skorpionin. Tunneilla harjoitellaan yhdistämään pyörähdyksiä ja pitoja sekä voimaa. Liikkeitä harjoitellaan sekä tangolla että lattialla. 

Tankoakro lapset: Ametistit 5-7v. ja Smaragdit 8-12v.

Lasten tankoakrossa harjoitellaan leikin kautta tankoakrobatian alkeita, kuten pitoja, pyörähdyksiä ja kiipeilyä. Tankoakrobatia kehittää lapsen motoriikkaa ja lisää kehonhallintaa sekä voimaa. Kurssilla edetään jokaisen taitotason mukaan ja harjoitellaan myös ryhmässä toimimista. 

Omatoimiharjoittelu tankosalilla

Tankosalilla voit harjoitella vapaasti 5.30-23.00 välisenä aikana (poislukien tankotunnit) omalla ajanvarauksella.

Varaa aika ajanvarausjärjestelmämme tankosalille (Taito) ja tule harjoittelemaan. Saliin voi tehdä 4 yhtäaikaista varausta.

Omatoimiharjoittelu edellyttää kulkutägin ja kuntosalikortin.

Varaukset tankosalille www.loistetraining.fi/ajanvaraus 

Ilmajooga

Ilmajooga yhdistää perinteisen joogan ja ilma-akrobatian, jossa liikkeet tehdään katosta roikkuvien kankaiden avulla. Ilmajoogatunti voi olla sekä dynaaminen, että keholle lempeä harjoitus, joka avaa jumeja, venyttää lihaksia, vahvistaa kehonhallintaa sekä voimaa. Liikkeiden suorittaminen ilmassa vähentää kuormitusta nivelillä ja vapauttaa niskan, selän sekä lantion alueen kireyksiä. Lisäksi verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat. Kaikki liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen. Raskaana oleville tunti ei sovellu.

Pukeudu tunnille pitkälahkeisiin trikoisiin ja pitkähihaiseen paitaan. Vaatteissa ei saa olla vetoketjuja. Jätä korut ja kellot kotiin, eli kaikki sellainen, joka voi tarttua liinaan. Harjoitus tehdään joko sukat jalassa tai paljain jaloin.

Henkilön maksimipaino 120kg.

Ilmajoogan alkeet 4x kurssi

Ilmajoogan alkeiskurssilla tutustumme ilmajoogan perusteisiin, jonka jälkeen voit osallistua jatkokurssille. Harjoitus on kevyttä ja mukavaa. Aikaisempaa kokemusta joogasta tai ilmajoogasta ei tarvita.

Ilmajooga jatko 4x kurssi

Ilmajoogan jatkokurssilla sinulla on jo kokemusta ilmajoogakankaan käytöstä ja ilmajoogan perusteista. Jatkokurssilla haemme enemmän flow-tyylistä harjoitusta, jolloin asanat seuraavat virtaavasti toinen toistaan. Keskitymme myös hengityksen virtaavuuteen, jolloin harjoituksesta tulee syvällisempi. Opettelemme erilaisia kiipeämisiä ja roikuntoja liinan avustuksella tehtynä.

Ilma Yinjooga

Ilma Yinissä ilmajoogakangas on laskettu matalalle ja liikkeet tehdään lattiatasosta. Ilma yinissä rentoudutaan asentoihin useiden minuuttien ajaksi. Ilmajoogaliina tukee asentoja ja mahdollistaa lempeät inversiot ja taaksetaivutukset.

Harjoitus on rentouttava, palauttava ja kehon jännityksiä vapauttava. 

Ilma Yin -tunnille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta yinjoogasta tai ilmajoogasta. 

Hieronta / Dry Needling / Purentalihashieronta

 

 

Tervetuloa hoitoihimme!

HIERONTA

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja –jännitysten laukaisemiseksi. Erilaisilla tekniikoilla pyritään lievittämään kipua ja rentouttamaan. Lihaksiston aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta on aina kokonaisvaltainen ja asiakaskeskeinen hoitotapahtuma. Hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin, mutta hieronnalla on myös psyykkisiä vaikutuksia. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen ja hänet on merkitty VALVIRAN rekisteriin nimikesuojatuksi koulutetuksi hierojaksi. Koulutettu hieroja on suorittanut hierojan ammattitutkinnon.

DRY NEEDLING

Me käytämme Loisteella tätä hoitomuotoa hieronnan yhteydessä yhtenä työkaluna, niin että saamme asiakkaille mahdollisimman hyvän ja tehokkaan avun erilaisiin kipu- ja jännitystiloihin. Neulotukseen tulee kuitenkin aina olla asiakkaan suostumus. Kun varaat ajan hierontaan, sinulla on mahdollisuus saada myös DN hoitoa halutessasi.

Dry Needling perustuu länsimaiseen lääketieteeseen ja sen neuroanatomiaan ja -fysiologiaan. DN on Suomessa vielä melko uusi hoitomuoto, mutta maailmalla erittäin paljon käytetty ja tunnistettu. Sillä hoidetaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja. Hoito kohdennetaan tyypillisesti suoraan syvemmälle lihakseen, yleensä kipu/trigger pisteeseen. Neula aiheuttaa lihaksessa pieniä mikrovaurioita, mikä käynnistää kehon oman luonnollisen korjausmekanismin. Tilastojen mukaan ihmiset kokevat DN hoidon eri tavoin, n. 92% saa kuitenkin hoidosta selvän avun.

Tyypillisimpiä kiputiloja mihin voit DN-hoidosta saada apua ovat esim. tenniskyynärpää, migreeni, niska- ja hartiaseudun kiputilat, olkapään ongelmat, heijastekivut alaraajoissa, alaselän ja lonkan alueen kivuissa.

DN hoitoa tulisi kuitenkin välttää seuraavissa tilanteissa: akuutti vamma, kuume, lymfaattinen turvotus, verisuonisairaudet, akuutissa tilassa oleva immuunisairaus.

PURENTALIHASHIERONTA

Hieronnassa keskitytään rentouttamaan leukaniveliä ja purentalihaksia. Tavoitteena on lievittää purentalihaksiin kohdistuvaa jännitystä ja kiputiloja, mikä voi auttaa esim. päänsärkyä/migreeniä, suun alueen kiputiloja ja purentaongelmia. Hieronnan avulla voidaan parantaa leukanivelten liikkuvuutta ja lievittää lihasjännitystä. Ensikäynti sisältää kattavan haastattelun.

TERVETULOA!

Huom! Lahjakortit hierontoihin ostetaan aina hieroja kohtaisesti! Nettikaupasta ostetut hieronta lahjakortit ovat aina Mirkan hierontoihin. Suvin hierontohin lahjakortit suoraan Suvilta!

Maksuvälineenä käyvät Smartum Pay-hyvinvointi, Edenred hyvinvointi sekä E-passi hyvinvointi.

Hieronta lahjakortit myös verkkokaupastamme, nämä lahjakortit käyvät vain Mirkan hierontaan!

Ajanvaraukset https://loistetraining.fi/palvelut/

 

Osteopatia

Loisteella osteopatiaa tekee Piia Kaura. Osteopatiassa hoidetaan kehon häiriötiloja, kuten nivel/lihaskipuja, jäykkyyttä, loukkaantumisen jälkitiloja sekä ylirasitusta. Jos sinulla on tunne että koko kehosi on jännittynyt jatkuvasti etkä pääse rentoutumaan, voi osteopatiasta olla apua. Hoito on aina kokonaisvaltaista, lääketieteeseen perustuvaa ja yksilöllistä. Osteopaatti auttaa sinua kuuntelemaan kehoasi ja hoidolla saadaan alkuun paranemisprosessi. Hoidon jälkeen saat myös tärkeät jatkohoito-ohjeet, ettei vaivasi uusiudu.

Vyöhyketerapeuttiset hoidot / Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Suvi tarjoaa Loisteella myös vyöhyketerapeuttisia hoitoja sekä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa. 
VYÖHYKETERAPEUTTISET HOIDOT

Vyöhyketerapia on hyvin kokonaisvaltainen hoitomuoto ja se sopii kaikenikäisille.  Ihmisen koko keho löytyy heijastealueina pienoiskoossa esimerkiksi korvista ja jalkateristä. Näitä heijastealueita hoitamalla voidaan hoitaa koko kehoa. Hoito tehdään sivelemällä, painamalla ja hieromalla kevyesti heijastealueita, keskittyen aina kehon ongelma-alueille.

Vyöhyketerapialla voidaan hakea apua monenlaisiin vaivoihin, esimerkiksi: niska- hartiaseudun vaivoihin, tulehduskierteisiin, päänsärkyyn ja migreeniin, vatsavaivoihin ja erilaisiin särkytiloihin. Hoidon vaikutuksia ovat mm. verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen, rentoutuminen, ja vastustuskyvyn sekä unenlaadun parantuminen. Vyöhyketerapeuttisissa hoidoissa yhdistyvät sekä hieronta, että vyöhyketerapia, siksi hoito onkin tehokasta, mutta kuitenkin lempeää ja rentouttavaa.

Vyöhyketerapeuttiset hoidot:

 • Korvahoito 15min
 • Korvahoito ja päähieronta 30min
 • Jalkahoito 45min
 • Jalka- ja korvahoito 60min

Hoitoesteet: kuume, kehon tulehdustila, vieraat esineet kehossa (esim. sydämen tahdistin tai alle puoli vuotta sitten laitetut tekonivelet), antibioottikuuri, vaikeat mielenterveysongelmat, raskaus (ensimmäisellä kolmanneksella) sekä vaikeat krooniset sairaudet (mm. syöpä ja vaikeat sydänviat)

VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta perustuu kehossa olevien heijastepisteiden hoitamiseen. Heijastepisteitä stimuloimalla pystytään tehokkaasti hoitamaan erilaisia kehon ongelmia, palautettua kehon tasapainoa sekä se sopii myös ennaltaehkäiseväksi hoidoksi ylläpitämään hyvinvointia. Hoito on sekä rentouttavaa että tehokasta.
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta voidaan tehdä 2 viikon iästä eteenpäin/kun neuvolaseuranta on alkanut.  Hoidot toteutetaan 3-5 kerran sarjahoitoina, riippuen vauvan tarpeesta. 
Vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan hakeudutaan esimerkiksi vauvan itkuisuuden, vatsavaivojen/koliikin, uniongelmien, kehon jäykkyyksien, refluksin, ihon ongelmien tai motoristen vaivojen takia. 
Hoitoesteet: kuume, antibioottikuuri, tulehdustilat, vakavat perussairaudet ja vahvat lääkitykset. Huomioi myös, että rokotusten jälkeen on hyvä pitää 3-5 välipäivää ennen hierontaa.
Kuva: Elonaskel

InBody kehonkoostumusmittaus

Seuraa kehosi koostumusta ja saavuttamiasi tuloksia

InBody-mittaus on monipuolinen ja turvallinen tapa seurata kehossa tapahtuvia muutoksia ja harjoittelun tuloksia. Mittaus kestää noin minuutin ja se tehdään paljain jaloin.

Mittaukseen valmistautuminen

 • Tule mittaukseen kevyellä vaatetuksella. Varaudu riisumaan sukat.
 • Asioi tarvittaessa WC:ssä ennen mittausta
 • Vältä suuria aterioita 2h ennen mittausta
 • Vältä alkoholin runsasta käyttöä 12h ennen mittausta
 • Vältä voimakasta fyysistä rasitusta ennen mittausta
 • Naisten on hyvä huomioida kuukautisten aiheuttama nestekertymä. Jos huomaat painosi nousevan kuukautisten aikana, pyri ajoittamaan mittaus muuhun ajankohtaan.

Milloin ei mittaukseen?

 • Jos sinulla on sydämentahdistin
 • Jos olet sairaana
 • Jos olet raskaana (tulosten tulkinnan vuoksi)
 • Jos sinulla on proteesi, joka estää ihokontaktin kämmenistä tai jalkapohjista

Varaukset mittaukseen 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Yritysliikunta ja TYKYpäivät

Suunnittelemme liikunnalliset Tyky-päivät sisältäen monipuolista liikettä toiveittenne mukaisesti! Päivä voi sisältää ulkoliikuntaa, sisäliikuntaa, kehonkoostumusmittauksia, ravintoluentoa, rentoutumista tai jopa tutustumista tankotanssin tai ilmajoogan saloihin! 

Yrityksenä voit tarjota henkilökunnallesi ryhmäliikuntatunteja Loisteen valikoimista, räätälöityjä viikottaisia liikuntatunteja vain henkilökunnallenne tai vaikka ohjattua kuntosaliharjoittelua! Ota yhteyttä meihin niin suunnitellaan teidän yrityksellenne sopiva tapa liikuttaa henkilöstöä!

Yhteydenotot 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Ulkotreenit kesällä!

Kesällä tarjoamme ulkotreenejä.

Ulkotreenit ovat monipuolisia toiminnallisia niin aerobista kuntoa kuin lihaskuntoakin kuormittavia harjoituksia. Mukana selviää kaiken kuntoiset, ohjaaja skaalaa liikkeet niin että kaikille löytyy oman tasoiset liikkeet. Tule siis rohkeasti kokeilemaan.

Ulkotreeneihin ilmoittaudutaan normaalisti ajanvarauksemme kautta viimeistään 2h ennen tunnin alkua, myös peruutukset tulisi tehdä 2h ennemmin. Minimi osallistujamäärä koska tunti toteutuu on 3 jumpparia.

Ajanvaraukseen www.loistetraining.fi/ajanvaraus