Palvelumme

Loistetraining tarjoaa monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita koko perheelle. Meillä liikkuu niin aikuiset kuin lapsetkin. Monipuolisesta tarjonnasta huolehtii koulutetut alansa ammattilaiset, jotka ottavat sinut huomioon yksilönä. Tervetuloa tutustumaan meihin ja palveluihimme!

Maksuvälineinä liikuntapalveluihin käyvät:

Smartum-ja Tykykuntosetelit, E-passi, Eazybreak, Edenred, Smartum ja Kauhajoen kaupungin liikuntasetelit

Maksuvälineinä hierontaan käy: SmartumPay-hyvinvointi ja E-passi hyvinvointi 

Personal Training

Mielestämme Sinun on saatava ohjausta, joka tuottaa tuloksia ja auttaa Sinua saavuttamaan oman tavoitteesi, mikä ikinä se sitten onkaan. Tule rohkeasti keskustelemaan omista tavoitteistasi, niin mietitään yhdessä valmennuskokonaisuutta, mikä sopii juuri sinulle!

Valmennuksissamme jokainen oppii liikkumaan itselle sopivalla ja tehokkaalla tavalla, oma arki ja omat kiinnostuksenkohteet huomioiden.
Ota tänään ensimmäinen askel kohti uutta, hyvinvoivaa itseäsi!

Kysy lisää 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

PT - 3kk

Intensiivinen valmennuspaketti, missä 90 päivän aikana harjoittelet valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisia yhteensä 12. Kolmen kuukauden aikajänne soveltuu tehokkaaseen harjoittelun käynnistämiseen ja vakiinnuttamiseen niin, että tulokset alkavat jo näkyä.

 • 3 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • Inbody kehonkoostumusmittaukset
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

PT DUO - 3kk

Yhdessä ystävän tai puolison kanssa kohti terveellisempiä ja liikunnallisempia elämäntapoja. Tiivis 3kk:n paketti, tapaamiset kerran viikossa. Tällä pääsette hyvää alkuun esim. elämäntapamuutoksessa.

 • 3 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • Inbody kehonkoostumusmittaukset
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

PT - 6kk

12 tapaamista joka toinen viikko.
Kuuden kuukauden mittainen valmennuspaketti on tehokas ja tuloksekas valmennusperiodi elämänsä tukipilareiden uutta rakentamista suunnittelevalle.

Puolen vuoden valmennus on erinomainen valinta erityisesti painonpudotustavoitteita tai elmäntapamuutosta ajatellen. Kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen vakiinnuttaminen normaaliksi osaksi arkea vaatii tyypillisesti vähintään 6kk aikajänteen.

 • 6 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • Inbody kehonkoostumusmittaukset
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

PT DUO - 6kk

Yhdessä ystävän tai puolison kanssa kohti terveellisempiä ja liikunnallisempia elämäntapoja. Pidemmän aikajänteen valmennuspaketti, missä on hyvää aikaa opetella uusia tapoja terveellisempään ja hyvinvoivampaan minään.

 • 6 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • Inbody kehonkoostumusmittaukset
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

PT - 1kk (jatkovalmennus)

Tämä valmennus on tarkoitettu jo PT-valmennuksissa olleille ns. jatko/ylläpitovalmennukseksi.

 • 1 kk kerrallaan sopimuksen mukaan
 • 1 tapaaminen/kk
 • Inbody kehonkoostumusmittaus halutessa
 • henkilökohtainen harjoitusohjelmointi
 • puhelin- ja sähköpostituki

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatuntimme koostuvat monipuolisista, toisiaan tukevista ja nousujohteisesti suunnitelluista tunneista. Tunnit on jaksotettu kolmen viikon periodeihin, kevyeen viikkoon sekä kahteen raskaaseen viikkoon. Kolmen viikon jakson jälkeen tuntien sisällöt muuttuvat, joten et varmasti pääse kyllästymään. 

Tunneillamme jokainen osallistuja saa edetä omaan tahtiinsa ja omalla tasollaan, ohjaaja skaalaa liikkeet osallistujien mukaan. Jokaisella tunnilla pärjää kuka tahansa, valmentaja pitää siitä huolen. Tule kokeilemaan ja kuntosi nousee kuin huomaamatta!

Uusimpana ryhmäliikuntatunneillemme on rantautunut Les Mills BODYCOMBATTM tunnit. Kaikille siis varmasti löytyy omanlainen tunti liikkua.

Ilmoittautuminen tunneille www.loistetraining.fi/ajanvaraus 

Hinnat hinnaston mukaisesti.

 

Bootcamp

Kokonaisvaltainen koko kropan treeni pääasiallisesti ulkona. Bootcamp treeneissä jätetään turhan konstailut pois treenataan monipuolisesti voimaa ja kestävyyttä.

Bootcamp on ohjelmassa kesäaikataulun mukaisesti Kauhajoen toimipaikan lisäksi nyt myös Teuvalla!

keskiraskas/raskas

BODYCOMBAT®

BODYCOMBAT® on voimaa ja energiaa huokuva treeni, jossa voi päästää sisäisen taistelijan valloilleen. Energinen musiikki ja eri itsepuolustuslajeihin perustuvat liikkeet antavat lisäpotkun, jota tarvitaan mielikuvitusvastustajan voittamiseen kymmenenkin erän jälkeen.

BODYCOMBAT® harjoittaa jalkojasi, kiinteyttää käsiäsi, selkääsi ja hartioita sekä tarjoaa ilmiömäistä koko vartalon harjoitusta. Poltat kaloreita, kehität koordinaatiota, ketteryyttä sekä nopeutta ja tunnet itsesi voimaantuneeksi.

JUURI ALOITTAMASSA?

Voit säätää BODYCOMBAT®-tunnin itsellesi ja kunnollesi sopivaksi. Ohjaajamme näyttävät aina vaihtoehtoja harjoitella omalla tasollasi. Aloita 1-2 tunnilla viikossa ja treenaat kuin mestari hetkessä.

KUINKA PALJON KOKEMUSTA KAMPPAILULAJESTA MINULLA TULEE OLLA ENNEN KUIN TULEN BODYCOMBAT®-TUNNILLE?

Ehdottomasti ei yhtään! BODYCOMBAT® sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ohjaajamme näyttävät yksinkertaisempia ja vähemmän haastavia vaihtoehtoja jokaiselle liikkeelle, jotta voit edetä omaan tahtiisi ja saada mahtavan harjoitus kokemuksen samanaikaisesti.

raskas

Core

Spesifisti keskivartalon lihaksistoon keskittyvä tunti. Tällä tunnilla kehität tukirankasi tärkeimpiä lihaksia turvallisesti ja tehokkaasti! 

kevyt / keskiraskas

Crosstraining

Juoksua, hyppyjä, nostoja, kehonpainoharjoituksia, kahvakuulatreeniä, levytanko"jumppaa", liikkuvuutta, kaikkea tätä sopivasti yhdistellen on crosstraining! Aerobista kuntoa ja kestovoimaa tehokkaasti kehittävä tunti, jota ei pidä jättää kokeilematta!

raskas

Jooga (yin)

Hidas, passiivinen ja parhaimmillaan meditatiivinen harjoitus, jossa asanat tuetaan hyvin apuvälineitä käyttäen. Pääosin asennoissa ollaan istuen tai maaten ja niissä viivytään useampia minuutteja. Aikeena on vaikuttaa sidekudoksiin, kehon syvempiin osiin kuten esimerkiksi jänteisiin, niveliin ja jopa luihin. Tunti on hyvin rentouttava ja palauttava.

kevyt

Jooga (hatha)

Lempeässä hathajoogassa hengitys, kehonhallinta ja mielenrauha kehittyvät. Hatha on kaikille sopiva joogatunti, joka aloitetaan yleensä rauhallisesti. Tuntia jatketaan lämmittävin dynaamisin liikkein (esim. aurinkotervehdykset), seisomasarjalla, tasapainoliikkeillä ja lopuksi rentoutuen savasanaan.

kevyt/keskiraskas

Kehonhuolto

Tällä tunnilla huolletaan kroppaa monipuolisesti ja vaihtelevasti erilaisin liikkuvuuskuntopiirein, pitkäkestoisin venytyksin sekä faskiapalloilla ja -rullilla.

kevyt

Liikkuvuus & voima

Paljon liikkuvuutta ja helppoa lihaskuntoharjoittelua. Monipuolista ja yksinkertaista liikettä. Tähän tuntiin et pääse kyllästymään ja rauhallisen temmon vuoksi sopii jokaiselle! Tunti ei sisällä hyppyjä.

kevyt / keskiraskas

Miesten treeni

Reilusti liikkuvuusharjoittelua ja sopivasti lihaskuntoa ilman turhia kikkailuja. Sydän- ja verenkiertoelimistö saa sopivasti töitä ja liikkuvuutesi paranee. Kannattaa kokeilla!

keskiraskas

Miesten jooga

Tunti on dynaamista joogaa, eli alkulämmittelyn jälkeen jatketaan fyysistä, liikkeestä toiseen siirtyvää sarjaa käyttäen hyväksi omaa kehonpainoa. Tältä tunnilta saat liikkuvuutta, joustavuutta, kehonpainoharjoittelua, rentoutta, tasapainon ja oman kropan vahvistusta. Lopuksi myös lyhyt rentoutus. Rennolla otteella mennään!

kevyt/keskiraskas

Rentoutustunti

Keho ja mieli saatellaan syvärentoutukseen erilaisten harjoitusten avulla. Tarkoitus on asettua matolle mahdollisimman mukavaan ja tuettuun asentoon, jossa voi vastaanottaa ohjatun rentoutuksen. Tunti voi sisältää pientä liikettä tai se voi perustua jonkin teeman ympärille.

Rentoutustunnit erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

kevyt

Syke

Syke tunnilla kehitetään kuntoa monipuolisilla aerobisilla harjoituksilla. Harjoitukset koostuvat erityyppisistä peruskunto- ja intervalliharjoituksista. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja olla energisempiä.

kevyt / keskiraskas

Teho

Tällä tunnilla kehitetään tehokkaasti eri voimaominaisuuksia. Treeni sisältää paljon isojen perusliikkeiden opettelua kuten eri kyykkyvariaatiot, maastavedot, punnerrusvariaatiot eri suuntiin, vetäviä liikkeitä eri nivelkulmista ja lisäksi voimaharjoittelua tukevia oheisharjoitteita apu- ja tukiliikkein. Tällä tunnilla kehität siis voimaa.

keskiraskas

Toiminnallinen voima

Hapenottokykyä ja kestovoimaa kehittävä tunti! Hieman nopeatempoisempi ja raskaampi lihaskuntotunti, keskittyen kokonaisvaltaisesti koko kropan lihas- ja aerobisen kunnon parantamiseen toiminnallisin liikkein kehonpainolla kuin pienvälineilläkin. 

keskiraskas / raskas

Toiminnallinen tabata

Sykettä nostava intervallitreeni, missä treeniaika on 4min kerrallaan, jonka jälkeen sykettä laskeva palauttelu. Treenissä käytetään kehonpainoa ja pienvälineitä mm. kahvakuulia, käsipainoja, jumppapalloja, kuminauhoja, levypainoja.

keskiraskas / raskas

LoistavaPlus60

Tavoitteena on parantaa ikääntyneiden toimintakykyä ja jaksamista arjessa. Monipuolisella harjoittelulla parannetaan tasapainoa, liikkuvuutta, lihas- ja peruskuntoa turvallisesti ja nousujohteisesti. Ryhmään otetaan vain rajoitettu määrä osallistujia ja jokaisen liikerajoitukset ja krempat otetaan huomioon yksilöllisesti. Ryhmään ovat tervetulleita niin naiset kuin miehet.

kevyt/keskiraskas

Akrobatia

Koko perheen liikunta on meille lähellä sydäntä. Siksi meiltä löytyy lapsille oma akrokerho ja perheille oma perheakro-kurssi!

Tervetuloa temppuilemaan turvallisesti!

Akrokerho 8x 7-12v.

Akrokerho on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille. Kurssilla harjoitellaan kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja muita helppoja alkeisharjoitteita. Siitä jatkamme hieman vaativimpiin kuten siltakaatoihin, tasapainoiluun käsillä jne. aina erilaisiin pari- ja ryhmänostoihin! Lisäksi teemme paljon liikkuvuusharjoittelua ja venyttelyitä sekä tasapainoilua ja kaikenlaisia temppuja. Aiempaa akro/voimistelu taustaa ei tarvitse olla, kaikki lapset pärjäävät mukana.
Kaikille löytyy varmasti omantasoista tekemistä tältä hauskalta kurssilta.

Vetäjänä akrobatiaa itsekin harrastava Ava sekä Mindi

Perheakro 8x

Perheakro on aikuisen ja lapsen noin 3-6v yhteinen tuokio, jossa liikutaan akrobatian keinoin ja harjoitellaan pienvälineillä. Perheakro on iloa ja yhdessä tekemistä sekä kehittää osallistujien motoriikkaa. Ennakkotaitoja ei tarvitse olla. Mukaan otetaan rajoitettu määrä perheitä (1 aikuinen ja 1-2 lasta).

Ohjaajina toimivat koulutetut perhesirkusohjaajat Senni ja Mira

Ilmajooga

Ilmajooga yhdistää perinteisen joogan ja ilma-akrobatian, jossa liikkeet tehdään katosta roikkuvien kankaiden avulla. Ilmajoogatunti voi olla sekä dynaaminen, että keholle lempeä harjoitus, joka avaa jumeja, venyttää lihaksia, vahvistaa kehonhallintaa sekä voimaa. Liikkeiden suorittaminen ilmassa vähentää kuormitusta nivelillä ja vapauttaa niskan, selän sekä lantion alueen kireyksiä. Lisäksi verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat. Kaikki liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen. Raskaana oleville tunti ei sovellu.

Pukeudu tunnille pitkälahkeisiin trikoisiin ja pitkähihaiseen paitaan. Vaatteissa ei saa olla vetoketjuja. Jätä korut ja kellot kotiin, eli kaikki sellainen, joka voi tarttua liinaan. Harjoitus tehdään joko sukat jalassa tai paljain jaloin.

Henkilön maksimipaino 120kg.

Ilmajoogan alkeet

Kahden tunnin alkeissa pääset tutustumaan liinaan ja sen turvalliseen käyttöön. Teemme perusharjoituksia liinan avulla sekä ensimmäisiä inversioita (pää alaspäin – liikkeitä). Alkeet käytyäsi voit ilmoittautua viikkotunnille. Alkeita järjestetään tasaisin väliajoin ja niistä löydät infoa verkkosivuiltamme.

Ilmajoogan viikkotunnit

Vikkotunneille voit osallistua, kun olet käynyt ilmajoogan alkeiskurssin. Osallistuminen ei edellytä Loisteen alkeiskurssin käymistä, vaan sinulla on hyvä olla hallussa ilmajoogan perusteet.

Ilma Yinjooga

Ilma Yinissä ilmajoogakangas on laskettu matalalle ja liikkeet tehdään lattiatasosta. Ilma yinissä rentoudutaan asentoihin useiden minuuttien ajaksi. Ilmajoogaliina tukee asentoja ja mahdollistaa lempeät inversiot ja taaksetaivutukset.

Harjoitus on rentouttava, palauttava ja kehon jännityksiä vapauttava. 

Ilma Yin -tunnille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta yinjoogasta tai ilmajoogasta. 

Tankotanssi

Tankotanssi on jaettu syys- ja kevätkaudella erillisiin kursseihin. Kursseille voi ilmoittautua ajanvarauksemme kautta, kohdasta kurssit www.loistetraining.fi/kurssit 

Aikuisten kursseille voi ostaa koko syys- tai kevätkauden kurssikokonaisuuden (16x). Ota tällöin yhteys mirkka.lehtola@loistetraining.fi

HUOM! Mahdollisia poisjääneitä kurssitunteja voi tulla korvaamaan kauden aikana muille kursseille, jos niissä on tilaa. Keskustele niistä aina ensin ohjaajan kanssa. Lisäksi järjestämme kauden päätteeksi ns. korvaavia tunteja joille voi tulla poisjäänyttä kurssituntia korvaamaan. Huomioithan, että korvattavat tunnit on käytävä kauden aikana (joko syyskausi tai kevätkausi). 

Tankotanssi kehittää voimaa, kehonhallintaa ja keskivartalon lihaksistoa ja sopii kaikenikäisille. Meillä eri tasoisia kursseja ohjaavat koulutetut tankotanssin ohjaajat.

Meillä on mahdollista harjoitella myös omatoimisesti kts. omatoimiharjoittelu tankosalilla.

 

Pole alkeet 0-1 (8x)

Alkeet 0-1: Vasta-aloittelijoille tai jo kerran alkeiskurssin käyneille nuorille (13+-vuotiaille) ja aikuisille. Tunneilla edetään pyörähdysten, pitojen ja voimaharjoitusten kautta kohti liikkeitä ylösalaisin.

Pole alkeisjatko 1-2 (8x)

Alkeisjatko 1-2: Alkeiskurssin käyneille tai hieman pidempään harrastaneille. Tunneilla harjoittelemme yhdistämään pyörähdyksiä sekä pitoja, voimaa sekä liikkeitä ylösalaisin. Tälle kurssille voi siirtyä alkeiskurssin jälkeen.

Pole keskitaso 2-3 (8x)

Keskitaso 2-3: Alkeisjatkon käyneille tai osaat kaksosen ja skorpionin. Tunneilla harjoitellaan yhdistämään pyörähdyksiä ja pitoja sekä voimaa. Harjoitellaan liikkeitä lattialla ja tangolla, esimerkiksi kohti käsinseisontaa ja ayshaa.

Tankoakro "Ametistit" 6-12v.

"Ametistien" tankoakrossa harjoitellaan leikin kautta tankoakrobatian alkeita, kuten pitoja, pyörähdyksiä ja kiipeilyä. Tankoakrobatia kehittää lapsen motoriikkaa ja lisää kehonhallintaa sekä voimaa. Kurssilla edetään jokaisen taitotason mukaan ja harjoitellaan myös ryhmässä toimimista. Kurssi on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille

Pole nuoret jatko 1-2 (8x)

Nuoret jatko 1-2: Alkeiskurssin käyneille tai pidempään harrastaneille 13+ vuotiaille nuorille. Tunneilla harjoitellaan yhdistämään pyörähdyksiä ja pitoja, voimaa sekä monipuolisia liikkeitä lattialla ja tangolla. Erityisesti jälkimmäisellä kurssilla keskitytään liikeharjoittelun lisäksi myös rakentamaan koreografioita ja mahdollisia esityksiä yksin/duona/ryhmänä.

Omatoimiharjoittelu tankosalilla

Tankosalilla voit harjoitella vapaasti 5.30-23.00 välisenä aikana (poislukien tankotunnit) omalla ajanvarauksella.

Varaa aika ajanvarausjärjestelmämme tankosalille (Taito) ja tule harjoittelemaan. Saliin voi tehdä 4 yhtäaikaista varausta.

Omatoimiharjoittelu edellyttää kulkutägin ja kuntosalikortin.

Varaukset tankosalille www.loistetraining.fi/ajanvaraus 

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset ovat loistava keino päästä kiinni liikkumiseen esimerkiksi pitkän tauon jälkeen.
Loisteen pienryhmiin voit tulla omana itsenäsi, siinä kunnossa kuin olet. Näissä ryhmissä liikutaan monipuolisesti ja nousujohteisesti, jokaisen lähtötaso huomioon ottaen.
Pienvalmennusryhmistämme on moni saanut inspiraation säännölliseen liikuntaan ja terveellisempään elämään. Lisäksi ryhmässä käydään läpi ravitsemusta sekä palautumista ja mietimme mistä löytää motivaatio liikuntaan ja omasta kunnosta huolehtimiseen.
Valmennuskokonaisuus muovautuu aina ryhmän mukaan.
Kysy lisää 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Loistava Startti

Oletko miettinyt miten aloittaa liikunta ihan nollasta, mutta et ole yksin päässyt alkuun? Tässä ryhmässä saat vertaistukea ja oikeanlaiset keinot liikunnan aloittamiseen. Harjoittelemme liikkumista monipuolisesti ja tavoittelemme liikunnan iloa, lisää virtaa ja voimaa arkeen. Tavoitteena on, että liikunnasta tulisi arkeen tapa, jota haluat jatkaa valmennuksen jälkeen.

Valmennusryhmien sisältö:

 • Inbody kehonkoostumusmittauksen alussa ja lopussa
 • vinkkejä tavoitteesi mukaiseen ravitsemukseen
 • monipuoliset harjoitukset ja viikko-ohjelmointi valmennuksen ajalle
 • ohjeita palautumiseen ja stressin purkuun
 • ryhmän ja valmentajan tuen
 • Loisteen kuntosalin käytön valmennuksen ajalle

Asiakaspalautteita ryhmästä: "Nollasta liikkeelle lähtevälle tämä on paras tapa aloittaa turvallisesti ja oikein", "Valmennus ja valmentajan tuki pelasti terveyteni, diabetes diagnoosi kumottiin parantuneiden veriarvojen vuoksi", "Tämä on ollut hyvä alku, ja onnellinen myös jatkoryhmästä", "Työ pitää tehdä itse, mutta ilman ryhmän ja valmentajan tukea en olisi yksin onnistunut"

Loistava Kunto

Tämä valmennusryhmä on startti aktiivisempaan elämään. Ryhmässä harjoitellaan säännöllistä liikkumista monipuolisesti ja innostavasti. Lisäksi saat ohjeistusta terveellisempään ja omaa tavoitettasi tukevaan ruokavalioon. Valmennus sopii parhaiten henkilöille, joilla on hankaluuksia omatoimisesti lähteä liikkumaan uudelleen vaikkakin liikuntataustaa löytyy. Liikunnan aloittaminen pitkän tauon jälkeen tuntuu epämukavalta tai liikunnan sovittaminen omaan arkeen on haastavaa. 

Näistä valmennuksista on jo moni saanut kimmokkeen liikunnalliseen elämäntapaan, joten lähde sinäkin mukaan!

Mitä valmennukseen sisältyy:

 • Inbody kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa
 • Yhteinen 12 vkon harjoitusohjelmointi
 • Viikoittaiset yhteistreenit eri teemoilla
 • Henkilökohtainen palaute ruokapäiväkirjastasi
 • Ryhmän ja valmentajan tsempin ja tuen
 • Loisteen kuntosalin käytön valmennuksen ajalle

Loistava Vahva Keho

Tässä valmennuksessa kääritään hihat ja treenataan  lihaskuntoa tavoitteena kiinteämpi ja vahvempi kroppa! Sopii sinulle, jolla on jo hieman kokemusta lihaskuntoharjoittelusta, mutta kaipaat tuloksia ja buustia harjoitteluusi. Valmennus on myös hyvä jatkumo STARTTI tai KUNTO-valmennuksillemme.

Valmennus sisältää:

 • Kesto 6 viikkoa, 12 yhteistreeniä
 • 4 erilaista salitreeniä, yksilöllisellä ohjauksella
 • Viikko-ohjelmointi kuudelle viikolle
 • Kehonhuolto-ohjelma
 • 2kk salikortti Loisteen salille
 • Inbody kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa
 • Ohjeet kiinteytymistä tukevaan ruokavalioon
 • Ryhmän sekä valmentajan tuen ja tsempin

Loistava Plus 40

Kuulostaako tutulta?
 • Kroppa ei enää palaudu päivän rasituksista kuten ennemmin!
 • Aamulla herätessä paikkoja kolottaa ja tuntuu kankealta!
 • Vyötärölle alkaa hiljakseen kertyä ylimääräistä!
 • Vaikka tekisit mitä, et saa enää painoa putoamaan!
 • Voit jo tunnistaa joitan esivaihdevuosioireita itselläsi!
 • Kropasta löytyy jo vähän sitä sun tätä vaivaa!
 • Ruuhkavuodet ovat ohi ja nyt olisi aikaa panostaa itseen, mutta miten lähteä liikkeelle!
Tämä pienvalmennusryhmä on tarkoitettu yli 40-vuotiaille, jo ruuhkavuodet ohittaneille naisille. Jos tunnistat itsesi yllä olevista niin tämä on juuri sinulle suunnattu!
Valmennus sisältää:
 • Inbody kehonkoostumusmittauksen alussa ja lopussa
 • tapaamiset 12 kertaa
 • vinkkejä 40+ ravitsemukseen
 • monipuoliset harjoitukset salille ja kotiin
 • ohjeita palautumiseen ja stressin purkuun
 • ryhmän ja valmentajan tuen
 • Loisteen kuntosalin käytön valmennuksen ajalle
Asiakaspalautteita tästä ryhmästä: "Meillä oli tosi hyvä ryhmä, jokainen kannusti toinen toistaan. Huumoria löytyi ja valmentaja oli huippu" "Positiivista, että matalatehoisellakin treenillä saa tuloksia" "Hyvä pieni ryhmä, jossa yksilönä kuitenkin huomioitu" "Kiva ja hyvä valmennus. Ryhmäläisten kesken hyvä yhteishenki"

Liikkuva äiti

Tämä pienryhmävalmennus on motivoiva ja innostava askel tuoreille äideille kohti hyvinvoivaa arkea synnytyksen jälkeen.

Valmennuksessa vahvistamme kehoa turvallisesti, monipuolisesti ja nousujohteisesti palautumista tukien.

Mitä valmennukseen sisältyy:

 • Inbody kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa
 • 3kk yhteinen harjoitusohjelmointi
 • Yhteiset harjoitukset kerran viikossa (12 kertaa)
 • Henkilökohtainen palaute omasta ruokapäiväkirjasta
 • Videoidut keskivartalon vahvistamiseen tähtäävät harjoitusliikkeet kotiin
 • 2 eri kotitreeniohjelmaa
 • Ryhmän vertaistuki ja yhteinen whatsup -ryhmä

Valmennuksen voit osallistua jälkitarkastuksen jälkeen yhdessä vauvasi kanssa.

Tule mukaan rakentamaan hyvinvoivaa arkea yhdessä muiden äitien kanssa ja löytämään itsellesi sopivia tapoja aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen!

Loistava Kunto Miehet

Oma valmennusryhmä miehille. Porukassa liikkeelle lähtö on hauskempaa ja rennolla meiningillä treenaillaan viikoittain monipuolisesti ja nousujohteisesti. Lähtökunto voi olla nolla tai edellisistä liikuntakerroista on jo aikaa, mukaan mahtuu kaikenkuntoiset!

Mitä valmennukseen sisältyy:

 • Inbody kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa
 • Yhteinen 12 vkon harjoitusohjelmointi
 • Viikoittaiset yhteistreenit eri teemoilla
 • Vinkkejä järkevään ja tavoitetta tukevaan ravitsemukseen
 • Ryhmän ja valmentajan tsempin ja tuen
 • Loisteen kuntosalin käytön valmennuksen ajalle

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus lähtee aina asiakkaan lähtökohdista ja tavoitteista, ottaen huomioon elämäntilanteen ja voimavarat. Valmennus on kokonaisvaltaista ja juuri sinun tarpeisiisi suunniteltua!

Loisteen ravintovalmennuksessa pyritään löytämään tasapainoinen ja rento suhde ruokailuun, mahdollisimman pienin muutoksin. Valmennuksessa edetään askel kerrallaan niin että muutoksista tulisi pysyviä.

Ravintovalmennuksiin sisältyy Inbody kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa.

Kysy lisää 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Ravintovalmennus - 1kk

Tämä valmennuspaketti soveltuu, jos sinulla on jo perusteet terveelliseen ja tasapainoiseen syömiseen hallussa. Ruokailusi on säännöllistä ja syöt jo monipuolisesti. Haluat kenties tavoitella pienempää rasvaprosenttia ja/tai suurempaa lihasmassaa.

Tämä valmennus sopii myös siihen, jos tunnet mm. väsymystä tai palautumisesi on heikkoa. Lyhyellä ravintovalmennuksella voidaan tarkistaa saatko riittävästi energiaa kulutukseesi nähden ja ravinnostasi kaikki tarvittavat vitamiinit ja suojaravintoaineet.

Tapaamiset kaksi kertaa noin kuukauden aikana. Sisältää Inbody kehonkoostumusmittauksen alussa ja lopussa.

Ravintovalmennus - 3kk

Tämä valmennuspaketti soveltuu, jos säännöllisen ruokarytmin ja terveellisen ruokailun sovittaminen omaan arkesi tuntuu hankalalta. Sinulla on mahdollisesti tavoitteena pudottaa painoa tai saada jaksamista arkeen ruokavalioremontin muodossa.

Tässä valmennuksessa on viisi tapaamiskertaa noin 3kk:n aikana. Tässä ajassa ehditään opettelemaan uusia ruokailutapoja ja saada ruokarytmistä kiinni. Keho alkaa ottaa vastaan muutoksia positiivisesti ja tuloksia alkaa näkymään.

Sisältää Inbody kehonkoostumusmittauksen alussa ja lopussa.

Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus suunnitellaan aina urheilijan lähtökohtien ja tavoitteiden mukaisesti. Oli kyseessä sitten nuori tai aikuinen, yksilö- tai joukkueurheilija.

Valmennus aloitetaan alkukartoituksella ja lajianalyysilla yhdessä valmennettavan/valmennettavien kanssa. Lisäksi kartoitetaan urheilijan tavoitteet, aikataulut sekä missä vaiheessa kautta fysiikkavalmennusta halutaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Hieronta / Dry Needling

 

Koulutetut hierojat Mirkka ja Suvi toivottaa sinut tervetulleeksi hoitoihimme! 

Huom! Lahjakortit hierontoihin ostetaan aina hieroja kohtaisesti! Nettikaupasta ostetut hieronta lahjakortit ovat aina Mirkan hierontoihin. Suvin hierontohin lahjakortit suoraan Suvilta!

HIERONTA

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja –jännitysten laukaisemiseksi. Erilaisilla tekniikoilla pyritään lievittämään kipua ja rentouttamaan. Lihaksiston aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta on aina kokonaisvaltainen ja asiakaskeskeinen hoitotapahtuma. Hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin, mutta hieronnalla on myös psyykkisiä vaikutuksia. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen ja hänet on merkitty VALVIRAN rekisteriin nimikesuojatuksi koulutetuksi hierojaksi. Koulutettu hieroja on suorittanut hierojan ammattitutkinnon.

DRY NEEDLING

Me käytämme Loisteella tätä hoitomuotoa hieronnan yhteydessä yhtenä työkaluna, niin että saamme asiakkaille mahdollisimman hyvän ja tehokkaan avun erilaisiin kipu- ja jännitystiloihin. Neulotukseen tulee kuitenkin aina olla asiakkaan suostumus. Kun varaat ajan hierontaan, sinulla on mahdollisuus saada myös DN hoitoa halutessasi.

Dry Needling perustuu länsimaiseen lääketieteeseen ja sen neuroanatomiaan ja -fysiologiaan. DN on Suomessa vielä melko uusi hoitomuoto, mutta maailmalla erittäin paljon käytetty ja tunnistettu. Sillä hoidetaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja. Hoito kohdennetaan tyypillisesti suoraan syvemmälle lihakseen, yleensä kipu/trigger pisteeseen. Neula aiheuttaa lihaksessa pieniä mikrovaurioita, mikä käynnistää kehon oman luonnollisen korjausmekanismin. Tilastojen mukaan ihmiset kokevat DN hoidon eri tavoin, n. 92% saa kuitenkin hoidosta selvän avun.

Tyypillisimpiä kiputiloja mihin voit DN-hoidosta saada apua ovat esim. tenniskyynärpää, migreeni, niska- ja hartiaseudun kiputilat, olkapään ongelmat, heijastekivut alaraajoissa, alaselän ja lonkan alueen kivuissa.

DN hoitoa tulisi kuitenkin välttää seuraavissa tilanteissa: akuutti vamma, kuume, lymfaattinen turvotus, verisuonisairaudet, akuutissa tilassa oleva immuunisairaus.

TERVETULOA!

Maksuvälineenä käyvät Smartum Pay-hyvinvointi, Edenred hyvinvointi sekä E-passi hyvinvointi.

Hieronta lahjakortit myös verkkokaupastamme, nämä lahjakortit käyvät vain Mirkan hierontaan!

Ajanvaraukset https://loistetraining.fi/palvelut/

 

Vyöhyketerapeuttiset hoidot / Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Suvi tarjoaa Loisteella myös vyöhyketerapeuttisia hoitoja sekä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa. 
VYÖHYKETERAPEUTTISET HOIDOT

Vyöhyketerapia on hyvin kokonaisvaltainen hoitomuoto ja se sopii kaikenikäisille.  Ihmisen koko keho löytyy heijastealueina pienoiskoossa esimerkiksi korvista ja jalkateristä. Näitä heijastealueita hoitamalla voidaan hoitaa koko kehoa. Hoito tehdään sivelemällä, painamalla ja hieromalla kevyesti heijastealueita, keskittyen aina kehon ongelma-alueille.

Vyöhyketerapialla voidaan hakea apua monenlaisiin vaivoihin, esimerkiksi: niska- hartiaseudun vaivoihin, tulehduskierteisiin, päänsärkyyn ja migreeniin, vatsavaivoihin ja erilaisiin särkytiloihin. Hoidon vaikutuksia ovat mm. verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen, rentoutuminen, ja vastustuskyvyn sekä unenlaadun parantuminen. Vyöhyketerapeuttisissa hoidoissa yhdistyvät sekä hieronta, että vyöhyketerapia, siksi hoito onkin tehokasta, mutta kuitenkin lempeää ja rentouttavaa.

Vyöhyketerapeuttiset hoidot:

 • Korvahoito 15min
 • Korvahoito ja päähieronta 30min
 • Jalkahoito 45min
 • Jalka- ja korvahoito 60min

Hoitoesteet: kuume, kehon tulehdustila, vieraat esineet kehossa (esim. sydämen tahdistin tai alle puoli vuotta sitten laitetut tekonivelet), antibioottikuuri, vaikeat mielenterveysongelmat, raskaus (ensimmäisellä kolmanneksella) sekä vaikeat krooniset sairaudet (mm. syöpä ja vaikeat sydänviat)

VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta perustuu kehossa olevien heijastepisteiden hoitamiseen. Heijastepisteitä stimuloimalla pystytään tehokkaasti hoitamaan erilaisia kehon ongelmia, palautettua kehon tasapainoa sekä se sopii myös ennaltaehkäiseväksi hoidoksi ylläpitämään hyvinvointia. Hoito on sekä rentouttavaa että tehokasta.
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta voidaan tehdä 2 viikon iästä eteenpäin/kun neuvolaseuranta on alkanut.  Hoidot toteutetaan 3-5 kerran sarjahoitoina, riippuen vauvan tarpeesta. 
Vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan hakeudutaan esimerkiksi vauvan itkuisuuden, vatsavaivojen/koliikin, uniongelmien, kehon jäykkyyksien, refluksin, ihon ongelmien tai motoristen vaivojen takia. 
Hoitoesteet: kuume, antibioottikuuri, tulehdustilat, vakavat perussairaudet ja vahvat lääkitykset. Huomioi myös, että rokotusten jälkeen on hyvä pitää 3-5 välipäivää ennen hierontaa.
Kuva: Elonaskel

Kuntosali

Tiloistamme löytyy toiminnallinen, enimmäkseen vapaita painoja sisältävä, hyvin varusteltu ja siisti kuntosali. Salillamme treenaa rajatusti keskimäärin kaksi käyttäjää tuntia kohden. Siksi meillä on turvallista ja rauhallista treenata. Jokainen salinkäyttäjä varaa salikäynnillensä ajan etukäteen ajanvarausjärjestelmämme kautta. Treeniaika on noin yksi tunti.

Salillemme pääsee 5.30-23.00 välisenä aikana henkilökohtaisella kulkutägillä (5€). Kulkutägin saat saat noutamalla sen Loisteelta esim. iltatuntien aikaan, kun paikalla on ohjaaja tai voit sopia nouto ajan myös puh: 044-2225714 (Mirkka). Nettikaupastamme saat ostettua salikertoja lisää, kun olet saanut tägin käyttöösi.

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta tullessasi ja lähtiessäsi salilta. Lisäksi omassa treenissä käytetyt välineet ja laitteet on hyvä puhdistaa käytön jälkeen saatavilla olevilla desinfiointiaineilla. Palautathan treenissä käyttämäsi välineet omille paikoilleen, näin yleinen järjestys pysyy ja kaikkien on mukava harjoitella salillamme.

Kaverin tai puolison kanssa voit treenata samalla ajalla. Tämä edellyttää kuitenkin molemmilta omaa korttia salille. Perhevarauksissa yhteys Mirkkaan.

Jos olet kiinnostunut harjoittelemaan salillamme, laita viestiä ennen ensimmäistä varaustasi 044-2225714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi

Salivaraukset www.loistetraining.fi/ajanvaraus 

Hinta hinnaston mukaisesti.

Henkilökohtainen ohjelma ja ohjaus

Meiltä saat apua myös kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Teemme sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn ohjelman ja ohjaamme sinut alkuun harjoittelussasi.

InBody kehonkoostumusmittaus

Seuraa kehosi koostumusta ja saavuttamiasi tuloksia

InBody-mittaus on monipuolinen ja turvallinen tapa seurata kehossa tapahtuvia muutoksia ja harjoittelun tuloksia. Mittaus kestää noin minuutin ja se tehdään paljain jaloin.

Mittaukseen valmistautuminen

 • Tule mittaukseen kevyellä vaatetuksella. Varaudu riisumaan sukat.
 • Asioi tarvittaessa WC:ssä ennen mittausta
 • Vältä suuria aterioita 2h ennen mittausta
 • Vältä alkoholin runsasta käyttöä 12h ennen mittausta
 • Vältä voimakasta fyysistä rasitusta ennen mittausta
 • Naisten on hyvä huomioida kuukautisten aiheuttama nestekertymä. Jos huomaat painosi nousevan kuukautisten aikana, pyri ajoittamaan mittaus muuhun ajankohtaan.

Milloin ei mittaukseen?

 • Jos sinulla on sydämentahdistin
 • Jos olet sairaana
 • Jos olet raskaana (tulosten tulkinnan vuoksi)
 • Jos sinulla on proteesi, joka estää ihokontaktin kämmenistä tai jalkapohjista

Varaukset mittaukseen 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Yritysliikunta ja TYKYpäivät

Suunnittelemme liikunnalliset Tyky-päivät sisältäen monipuolista liikettä toiveittenne mukaisesti! Päivä voi sisältää ulkoliikuntaa, sisäliikuntaa, kehonkoostumusmittauksia, ravintoluentoa, joogaa, rentoutumista tai jopa tutustumista tankotanssin tai ilmajoogan saloihin! 

Yrityksenä voit tarjota henkilökunnallesi ryhmäliikuntatunteja Loisteen valikoimista, räätälöityjä viikottaisia liikuntatunteja vain henkilökunnallenne tai vaikka ohjattua kuntosaliharjoittelua! Ota yhteyttä meihin niin suunnitellaan teidän yrityksellenne sopiva tapa liikuttaa henkilöstöä!

Yhteydenotot 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus parantaa suoritusta ja nivelten toimintaa. Rasitus- ja urheiluvammoissa teipin avulla voidaan tukea nivelten toimintaa ja edistää kudosten paranemista sekä vähentää turvotusta ja kipua. Leikkauksen jälkeen kinesioteippi voi parantaa nivelen asentotuntoa ja antaa tukea kuntoutuksessa.

Hinta määräytyy teippauksen mukaan.

Varaa aika 044-222 5714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Treenileirit

Ensimmäinen Loisteen treenileiri pidettiin syksyllä 2020 ja se saavutti huiman suosion!

Yhdessä tekemistä, liikkumista, mielenkiintoisija luentoja, hemmottelua ja rentoutumista, hyvän ruuan ja loistavan seuran siivittämänä. Tätä kaikkea on Loisteen treenileiri!

Lisätietoja 044-2225714 tai mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Bootcamp ulkotreenit kesällä!

Kesällä tarjoamme ulkona Bootcamp treenejä niin Kauhajoella kuin uutuutena nyt myös Teuvalla. Kauhajoella treenailemme Loisteen pihalla ja Teuvalla tanssipaikka Kaarihovin piha-alueella.

Ulkotreenit ovat monipuolisia toiminnallisia niin aerobista kuntoa kuin lihaskuntoakin kuormittavia harjoituksia. Mukana selviää kaiken kuntoiset, ohjaaja skaalaa liikkeet niin että kaikille löytyy oman tasoiset liikkeet. Tule siis rohkeasti kokeilemaan.

Ulkotreeneihin ilmoittaudutaan normaalisti ajanvarauksemme kautta viimeistään 2h ennen tunnin alkua, myös peruutukset tulisi tehdä 2h ennemmin. Minimi osallistujamäärä koska tunti toteutuu on 3 jumpparia.

Ajanvaraukseen www.loistetraining.fi/ajanvaraus