Loisteen tiimi

Mirkka

Mirkka

Jalat maassa yksilöä kuunnellen-valmennusfilosofia. Pääasiassa teen valmennustyötä niin henkilökohtaisesti kuin pienryhmissäkin. Tämän lisäksi toimin hierojana, valmennan yritysryhmiä ja teen fysiikkavalmennusta sekä psyykkistä valmennusta mm. joukkueurheilijoille. Ravintovalmennus on myös lähellä sydäntä.

Ohjaan Loisteella osaa ryhmäliikuntatunneista ja vastaan niiden viikko-ohjelmoinnista. Kaiken lisäksi pyrin pitämään yrityksen langat käsissäni ja kehittämään tuntosarvet ojossa jatkuvasti hyvinvointi- sekä liikuntapalveluidemme tarjontaa sekä omaa osaamistani kouluttautumalla vuosittain. Lisäkoulutuksiani: PNOK1 Painonnostoliitto, Marin Sport Performance Level 1 ja 2, Kahvakuulaohjaaja.

Loistetraining yrittäjä

Personal trainer

Koulutettu hieroja

DNT® (Dry Needling Terapeutti)

Ravintovalmentaja

Psyykkinen valmentaja

Johanna

Johanna

Haluan auttaa ihmisiä pysähtymään hetkeksi tässä kiireisessä arjessa joogan avulla, tuoda läsnäolon kokemuksia sekä auttaa stressinhallinnassa ja palautumisessa. Halu kehittyä edelleen ja jakaa oppimaani eteenpäin on minulle tärkeää, jonka vuoksi ylläpidän osaamista ja kouluttaudun lisää vuosittain. Erilaiset koulutukset ja kokemukset ovatkin vuosien saatossa kietoutuneet yhteen ja muodostaneet oman näköisen kokonaisuuden, Johannan Joogan. Uskon, että tunneillani on rento ja läsnäoleva tunnelma, jossa jokainen saa olla oma itsensä, juuri sellainen kuin on ja jossa kaikki tunteet ovat sallittuja, niin huumori kuin kyyneleet.

Joogaopettaja RYT200

Hatha- ja yinjooga

Ilmajooga

Kasvojooga

Rentoutustunnit

Senni

Senni

Senni on sairaanhoitaja ja töissä ambulanssissa. Pienestä saakka harrastanut liikuntaa monipuolisesti, viime vuodet tavoitteellisesti triathlonia. Takana on kuusi sprinttimatkaa ja yksi puolikas. Tällä hetkellä harrastan monipuolista hyvän mielen liikunta, teen mikä on mielekästä ja hyvältä tuntuu, ilman tavoitteita. Treenikaverina on usein 3-vuotias Nuutti-poika. Haaveena on vielä joskus mennä täysmatkan triathlon! 

Ohjaan Loisteella osaa ryhmäliikuntatunteja ja vedän mm. juoksukoulua sekä Loisteen PERHEAKRO kursseja!

Ryhmäliikuntaohjaaja

Uimaopettaja

Perhesirkusohjaaja

Mira

Mira

Olen Mira, kahden lapsen äiti. Koulutukseltani olen lähihoitaja. Aloitin pienenä harrastamaan kilpacheerleadingia ja laji vei mennessään. Kouluttauduin myös valmentajaksi ja lajin parissa vierähti yhteensä 18 vuotta. Edelleen harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta ja omien lasten kautta pääsen elämään vähän myös joukkueurheilua. Loisteella ohjaan Perheakro kursseja, ryhmäliikuntatunteja sekä Bodycombat tunteja.

Les Mills Bodycombat ohjaaja

SCL (Suomen cheerleadiing liitto) taso 1 valmentaja

Elisa

Elisa

Olen Elisa Hamara, kaksi vuotta sitten Etelä-Pohjanmaalle eksynyt oululainen, jolle Teuvasta tuli silloin kotikunta. Päivätyönä teen tällä hetkellä vuorovastaavan töitä kahvilassa sekä toimin sivutoimisena yrittäjänä personal trainerina ja ravintovalmentajana.
Loisteella ohjaan Kauhajoella ryhmäliikuntatunteja sekä ryhmiä Teuvan päässä. Vielä kaiken muun ohella opiskelen liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. 
Personal Trainer
Ravintovalmentaja
Liikunnanohjaaja (opiskelija)
Eija

Eija

Kahden lapsen äiti ja ammatiltani olen lasten ohjaaja. Liikkuminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi lähellä sydäntä.

Ohjaan Loisteella bodycombat tunteja. Mahtava koko kehon kuntotreeni, maustettu motivoivalla musiikilla. Tervetuloa tunneille!
Les Mills Bodycombat ohjaaja
Alina

Alina

Moikka, olen Alina Hurttasalo Kristiinankaupungista. Tankotanssia innostuin kokeilemaan alkuvuodesta 2021 ja sille polulle ollaan jääty. Loisteella ohjaan aikuisten tankotanssi tunteja. Parasta ohjaamisessa on oppilaiden onnistumiset sekä tunneilla oleva rento ja tsemppaava meininki. 

Koulutettu tankotanssinohjaaja

Koulutettu hieroja

Personal Trainer

Koirahieroja

Sari

Sari

Olen koulutettu tankotanssiohjaaja. Aloitin tankotanssin vuonna 2020 ja hurahdin lajiin täysin. Kokemusta lajin parista on kertynyt mm. Seinäjoelta ja Kokkolasta. Temppujen tekeminen on kiinnostanut minua pienestä lähtien ja laji tuntuikin sen vuoksi sopivan itselleni. Syksyllä 2022 aloitan ohjaamaan Loisteella Pole 3 tunteja ja välillä tuurailen muissakin ryhmissä.

Ohjaajana minulle on tärkeää saada tuotettua ihmisille hyvää mieltä, rentoa fiilistä ja onnistumisen kokemuksia!

Koulutettu tankotanssinohjaaja

Marika

Marika

Moi, olen Marika Rajasalo Kristiinankaupungista. Lähdin kokeilemaan tankotanssia 2022, ja se vei mukanaan. Tankotanssi on ollut minulle henkireikä ja tavallaan myös sairauden hoitoa, koska reuman kanssa on pidettävä huolta nivelistä ja lihaksista. Mahdollisuuksia, kuinka kehittää itseään, löytyy ihan rajattomasti ja jokaiselle löytyy varmasti oma keino saavuttaa tavoitteita tässä lajissa. Loisteella ohjaan lasten kurssia, ja se on aivan huippu hommaa, lapset on pelottomia ja rohkeita ja ihan uskomattoman taitavia! Rohkeasti vain mukaan tähän tankoilun mahtavaan maailmaan!

Heidi

Heidi

Olen kolmen lapsen liikuntaan hurahtanut kotiäiti. Ammatiltani olen erityisluokanopettaja. Nykyään harrastan jumppaa ja lenkkeilyä, pianonsoittoa ja mökkeilyä. 

Loisteella ohjaan maanantaisin Syke treenejä.

Virve

Virve

Asun Kauhajoella ja minulla on kolme lasta. Työskentelen kaupungilla nuoriso-ohjaajana. Vapaa-aikana lenkkeilen ja käyn salilla sekä luonnossa liikkuminen on sydäntä lähellä.

Loisteella ohjaan Hiibox-tunteja sekä miesten treenejä. Treenit on höystetty hyvällä mielellä jossa varmasti kunto nousee. Rohkeasti mukaan!
Suvi

Suvi

Koulutukseltani olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja sekä Dry Needling Terapeutti DNT®  Otan jokaisen asiakkaan vastaan omana yksilönä ja toiveita kuunnellen. Asiakaskuntani koostuu niin nuorista urheilijoista kuin vähän iäkkäämmistäkin. Kuka tahansa on tervetullut hierontaan. Nähdään Loisteella!

Aikoja hierontoihin/dry needling hoitoihin löytyy ajanvarauksestamme.

Suvi tekee myös vyöhyketerapeuttisia vauvahierontoja sekä vyöhyketerapeuttisia hoitoja aikuisille. Aikoja tähän voi jo varata ajanvarauksestamme.

Koulutettu hieroja

DNT® (Dry Needling Terapeutti)

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja

Ava

Ava

Olen Ava Rotola-Pukkila 17-vuotias lukiota käyvä tyttö. Harrastan itse tällä hetkellä akrobatiavoimistelua ja olen harrastanut sitä yhteensä 5 vuotta. Olen lapsesta asti tykännyt liikkua ja voimistella. Ohjaan Loisteella lasten akrokerhoja. Niiden ohjaamisen aloitin vuoden 2021 loppu puolella. On mahtavaa, kun saan opettaa lapsille uusia taitoja!

Mindi

Mindi

Mervi

Avoimen ja positiivisen asenteen omaava kolmen pienen tyttären äiti. Koulutukseltani olen Personal trainer, Äitiysliikunta- ja Voimavalmentaja, Koulutettu Hieroja sekä opiskelen LCF Life Coachiksi. Omien raskauksien ja lasten myötä on tärkeäksi tullut äitien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ohjaankin Loisteella palautumista tukevaa Liikkuva Äiti -ryhmää synnyttäneille äideille.

 

Personal trainer

Äitiysliikuntavalmentaja

Voimavalmentaja

Koulutettu hieroja

LCF Life Coach