Loisteen tiimi

Mirkka

Mirkka

Jalat maassa yksilöä kuunnellen-valmennusfilosofia. Pääasiassa teen valmennustyötä niin henkilökohtaisesti kuin pienryhmissäkin. Tämän lisäksi toimin hierojana, valmennan yritysryhmiä ja teen fysiikkavalmennusta sekä psyykkistä valmennusta mm. joukkueurheilijoille. Ravintovalmennus on myös lähellä sydäntä.

Ohjaan Loisteella osaa ryhmäliikuntatunneista ja vastaan niiden viikko-ohjelmoinnista. Kaiken lisäksi pyrin pitämään yrityksen langat käsissäni ja kehittämään tuntosarvet ojossa jatkuvasti hyvinvointi- sekä liikuntapalveluidemme tarjontaa sekä omaa osaamistani kouluttautumalla vuosittain. Lisäkoulutuksiani: PNOK1 Painonnostoliitto, Marin Sport Performance Level 1 ja 2, Kahvakuulaohjaaja, Dry Needling Basic 1 ja 2, Motivaatiovalmentaja Impulssi (käynissä). 

Loistetraining yrittäjä

Personal trainer

Koulutettu hieroja

Ravintovalmentaja

Psyykkinen valmentaja

Johanna

Johanna

Haluan auttaa ihmisiä pysähtymään hetkeksi tässä kiireisessä arjessa joogan avulla, tuoda läsnäolon kokemuksia sekä auttaa stressinhallinnassa ja palautumisessa. Joogaopettajaksi valmistuin 2018, lasten joogaohjaajaksi 2019 ja rentoutusohjaajaksi 2021. Halu kehittyä edelleen ja jakaa oppimaani eteenpäin tunneillani on minulle tärkeää. Uskon, että tunneillani on rento ja läsnäoleva tunnelma, jossa jokainen saa olla oma itsensä, juuri sellainen kuin on ja jossa kaikki tunteet ovat sallittuja, niin huumori kuin kyyneleet.

Joogaopettaja

Ilmajoogaopettaja

Lasten joogaohjaaja

Rentoutus- ja Qinful-ohjaaja

Ulrika

Ulrika

Olen koulutettu tankotanssiohjaaja ja ohjaan Loisteella tankotanssitunteja eri ikäisille. Lisäksi ohjaan osaa ryhmäliikuntatunneista. Monipuolinen liikkuminen on aina ollut tärkeä osa elämääni ja tällä hetkellä opiskelen urheiluhierojaksi ja personal traineriksi.

Syksyllä 2022 vedän Sennin kanssa yhdessä uusia Loisteen PERHEAKRO kursseja!

 

Koulutettu hieroja (opiskelija)

Personal Trainer (opiskelija)

Koulutettu tankotanssinohjaaja

Perhesirkusohjaaja

 

 

Senni

Senni

Senni on sairaanhoitaja ja töissä ambulanssissa. Pienestä saakka harrastanut liikuntaa monipuolisesti, viime vuodet tavoitteellisesti triathlonia. Takana on kuusi sprinttimatkaa ja yksi puolikas. Tällä hetkellä harrastan monipuolista hyvän mielen liikunta, teen mikä on mielekästä ja hyvältä tuntuu, ilman tavoitteita. Treenikaverina on usein 1-vuotias Nuutti-poika. Haaveena on vielä joskus mennä täysmatkan triathlon! 

Ohjaan Loisteella osaa ryhmäliikuntatunteja ja vedän mm. juoksukoulua. Syksyllä 2022 ohjaan Ulrikan kanssa yhdessä uusia Loisteen PERHEAKRO kursseja!

Ryhmäliikuntaohjaaja

Uimaopettaja

Perhesirkusohjaaja

Alina

Alina

Moikka, olen Alina Hurttasalo. Aloitin tankotanssin helmikuussa 2021. Mirkka oli meillä koulussa ravitsemuksen opettajana ja hän mainitsi tankotanssin saapuvan Kauhajoelle. Innostuin heti kokeilemaan uutta lajia ja sille polulle ollaan jääty. Vapaa-aika kuluu kuntosalilla ja koiraharrastuksen parissa. 

Ohjaan Loisteella alkeisworkshoppeja ja Pole 1 tunteja.

Koulutettu tankotanssinohjaaja

Koulutettu hieroja

Personal Trainer

Koirahieroja

Sari

Sari

Olen koulutettu tankotanssiohjaaja. Aloitin tankotanssin vuonna 2020 ja hurahdin lajiin täysin. Kokemusta lajin parista on kertynyt mm. Seinäjoelta ja Kokkolasta. Temppujen tekeminen on kiinnostanut minua pienestä lähtien ja laji tuntuikin sen vuoksi sopivan itselleni. Syksyllä 2022 aloitan ohjaamaan Loisteella Pole 3 tunteja ja välillä tuurailen muissakin ryhmissä.

Ohjaajana minulle on tärkeää saada tuotettua ihmisille hyvää mieltä, rentoa fiilistä ja onnistumisen kokemuksia!

Koulutettu tankotanssinohjaaja

Heidi

Heidi

Olen kolmen lapsen liikuntaan hurahtanut kotiäiti. Ammatiltani olen erityisluokanopettaja. Nykyään harrastan jumppaa ja lenkkeilyä, pianonsoittoa ja mökkeilyä. 

Loisteella ohjaan maanantaisin Syke treenejä.

Virve

Virve

Asun Kauhajoella ja minulla on kolme lasta. Työskentelen kaupungilla nuoriso-ohjaajana. Vapaa-aikana lenkkeilen ja käyn salilla sekä luonnossa liikkuminen on sydäntä lähellä.

Loisteella ohjaan Hiibox-tunteja sekä miesten treenejä. Treenit on höystetty hyvällä mielellä jossa varmasti kunto nousee. Rohkeasti mukaan!
Iida

Iida

Arki rullaa pääsääntöisesti omaa yritystä pyörittäessä ja hoitotyötä tehden. Auttaminen on vahvasti minussa ja siksi myös liikunta-ala on sydäntä lähellä. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja personal trainer. Omiin harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikkuminen niin sisällä kuin luonnossakin. Lemppareita tällä hetkellä ovat crossfit ja maastopyöräily.

Tällä hetkellä aika on kortilla ja vedän Loisteella vain Crossi tunteja. Tervetuloa joka toinen perjantai mun tunnille!

Lähihoitaja

Personal Trainer

Mervi

Mervi

Avoimen ja positiivisen asenteen omaava kolmen pienen tyttären äiti. Koulutukseltani olen Personal trainer, Äitiysliikunta- ja Voimavalmentaja, Koulutettu Hieroja sekä opiskelen LCF Life Coachiksi. Omien raskauksien ja lasten myötä on tärkeäksi tullut äitien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ohjaankin Loisteella palautumista tukevaa Liikkuva Äiti -ryhmää synnyttäneille äideille.

 

Personal trainer

Äitiysliikuntavalmentaja

Voimavalmentaja

Koulutettu hieroja

LCF Life Coach (opiskelija) 

Suvi

Suvi

Koulutukseltani olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Perhe-elämän ja päivätyön ohessa teen hierontoja Loisteella noin kerran viikossa. Otan jokaisen asiakkaan vastaan omana yksilönään ja toiveita kuunnellen. Asiakaskuntani koostuu niin nuorista urheilijoista kuin vähän iäkkäämmistäkin. Kuka tahansa on tervetullut hierontaan. Nähdään Loisteella!

Tällä hetkellä Suvi on äitiyslomalla ja tekee hierontoja sekä Dry Needling hoitoja arkipyhisin ja sunnuntaisin!

Koulutettu hieroja