Loisteen tiimi

Mirkka

Mirkka

Jalat maassa yksilöä kuunnellen-valmennusfilosofia. Pääasiassa teen valmennustyötä niin henkilökohtaisesti kuin pienryhmissäkin. Tämän lisäksi toimin hierojana, valmennan yritysryhmiä ja teen fysiikkavalmennusta sekä psyykkistä valmennusta mm. joukkueurheilijoille. Ravintovalmennus on myös lähellä sydäntä.

Ohjaan Loisteella osaa ryhmäliikuntatunneista ja vastaan niiden viikko-ohjelmoinnista. Kaiken lisäksi pyrin pitämään yrityksen langat käsissäni ja kehittämään tuntosarvet ojossa jatkuvasti hyvinvointi- sekä liikuntapalveluidemme tarjontaa sekä omaa osaamistani kouluttautumalla vuosittain.

Loistetraining yrittäjä

Personal trainer

Koulutettu hieroja

Ravintovalmentaja

Psyykkinen valmentaja

Johanna

Johanna

Haluan auttaa ihmisiä pysähtymään hetkeksi tässä kiireisessä arjessa joogan avulla, tuoda läsnäolon kokemuksia sekä auttaa stressinhallinnassa ja palautumisessa. Joogaopettajaksi valmistuin 2018, lasten joogaohjaajaksi 2019 ja rentoutusohjaajaksi 2021. Halu kehittyä edelleen ja jakaa oppimaani eteenpäin tunneillani on minulle tärkeää. Uskon, että tunneillani on rento ja läsnäoleva tunnelma, jossa jokainen saa olla oma itsensä, juuri sellainen kuin on ja jossa kaikki tunteet ovat sallittuja, niin huumori kuin kyyneleet.

Joogaopettaja

Ilmajoogaopettaja

Lasten joogaohjaaja

Rentoutus- ja Qinful-ohjaaja

Ulrika

Ulrika

Olen koulutettu tankotanssiohjaaja ja ohjaan Loisteella tankotanssitunteja eri ikäisille. Lisäksi ohjaan osaa ryhmäliikuntatunneista. Monipuolinen liikkuminen on aina ollut tärkeä osa elämääni ja tällä hetkellä opiskelen urheiluhierojaksi ja personal traineriksi.

Koulutettu hieroja (opiskelija)

Personal Trainer (opiskelija)

Koulutettu tankotanssinohjaaja

Mervi

Mervi

Avoimen ja positiivisen asenteen omaava kolmen pienen tyttären äiti. Koulutukseltani olen Personal trainer, Äitiysliikunta- ja Voimavalmentaja, Koulutettu Hieroja sekä opiskelen LCF Life Coachiksi. Omien raskauksien ja lasten myötä on tärkeäksi tullut äitien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ohjaankin Loisteella palautumista tukevaa Liikkuva Äiti -ryhmää synnyttäneille äideille.

 

Personal trainer

Äitiysliikuntavalmentaja

Voimavalmentaja

Koulutettu hieroja

LCF Life Coach (opiskelija) 

Iida

Iida

Arki rullaa pääsääntöisesti omaa yritystä pyörittäessä ja hoitotyötä tehden. Auttaminen on vahvasti minussa ja siksi myös liikunta-ala on sydäntä lähellä. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja personal trainer. Omiin harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikkuminen niin sisällä kuin luonnossakin. Lemppareita tällä hetkellä ovat crossfit ja maastopyöräily.

Tällä hetkellä aika on kortilla ja vedän Loisteella vain Crossi tunteja. Tervetuloa torstaisin mun tunnille!

Lähihoitaja

Personal Trainer

Virve

Virve

Asun Kauhajoella ja minulla on kolme lasta. Työskentelen kaupungilla nuoriso-ohjaajana. Vapaa-aikana lenkkeilen ja käyn salilla sekä luonnossa liikkuminen on sydäntä lähellä.

Loisteella ohjaan Hiibox-tunteja sekä miesten treenejä. Treenit on höystetty hyvällä mielellä jossa varmasti kunto nousee. Rohkeasti mukaan!
Heidi

Heidi

Olen kolmen lapsen liikuntaan hurahtanut kotiäiti. Ammatiltani olen erityisluokanopettaja. Nykyään harrastan jumppaa ja lenkkeilyä, pianonsoittoa ja mökkeilyä. 

Loisteella ohjaan maanantaisin Syke treenejä.

Suvi

Suvi

Koulutukseltani olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Perhe-elämän ja päivätyön ohessa teen hierontoja Loisteella noin kerran viikossa. Otan jokaisen asiakkaan vastaan omana yksilönään ja toiveita kuunnellen. Asiakaskuntani koostuu niin nuorista urheilijoista kuin vähän iäkkäämmistäkin. Kuka tahansa on tervetullut hierontaan. Nähdään Loisteella!

Koulutettu hieroja

Hanna

Hanna

Olen neljän lapsen äiti Karjioelta. Tällä hetkellä työskentelen rengasmyyjänä ja olen aloittanut hierojan työt hieronta opintojeni ohella Loisteella. Olen koulutukseltani myös personal trainer (NHA) ja harrastuksiini kuuluu lenkkeily sekä salilla käynti.

Personal trainer (NHA)

Koulutettu hieroja (opiskelija)

Aliina

Aliina

Olen harrastanut tankotanssia noin nelisen vuotta. Päätin kokeilla lajia ja sehän vei heti mukanaan. Samalla tiellä ollaan ja tähän mennessä olen käynyt kahdessa amatööri kisassa, esiintynyt sekä ohjannut paljon niin aikuisten- kuin lastenkin tankotanssiryhmiä. Parasta ohjaamisessa on olla mukana mahdollistamassa ja kokemassa asiakkaiden onnistumisen riemua!

Opiskelen tradenomiksi Seinäjoella ja kotoisin olen Ilmajoelta. Vapaa-aikani kuluu ystävien, perheen ja villakoirani Klebon kanssa.

Koulutettu tankotanssinohjaaja