Loisteen tiimi

Mirkka

Mirkka

Jalat maassa yksilöä kuunnellen-valmennusfilosofia. Pääasiassa teen valmennustyötä niin henkilökohtaisesti kuin pienryhmissäkin. Tämän lisäksi toimin hierojana, valmennan yritysryhmiä ja teen fysiikkavalmennusta sekä psyykkistä valmennusta mm. joukkueurheilijoille. Ravintovalmennus on myös lähellä sydäntä.

Ohjaan Loisteella osaa ryhmäliikuntatunneista ja vastaan niiden viikko-ohjelmoinnista. Kaiken lisäksi pyrin pitämään yrityksen langat käsissäni ja kehittämään tuntosarvet ojossa jatkuvasti hyvinvointi- sekä liikuntapalveluidemme tarjontaa sekä omaa osaamistani kouluttautumalla vuosittain.

Loistetraining yrittäjä

Personal trainer

Koulutettu hieroja

Ravintovalmentaja

Psyykkinen valmentaja

Johanna

Johanna

Haluan auttaa ihmisiä pysähtymään hetkeksi tässä kiireisessä arjessa joogan avulla, tuoda läsnäolon kokemuksia sekä auttaa stressinhallinnassa ja palautumisessa. Joogaopettajaksi valmistuin 2018, lasten joogaohjaajaksi 2019 ja rentoutusohjaajaksi 2021. Halu kehittyä edelleen ja jakaa oppimaani eteenpäin tunneillani on minulle tärkeää. Uskon, että tunneillani on rento ja läsnäoleva tunnelma, jossa jokainen saa olla oma itsensä, juuri sellainen kuin on ja jossa kaikki tunteet ovat sallittuja, niin huumori kuin kyyneleet.

Joogaopettaja

Ilmajoogaopettaja

Lasten joogaohjaaja

Rentoutus- ja Qinful-ohjaaja

Ulrika

Ulrika

Olen koulutettu tankotanssiohjaaja ja ohjaan Loisteella tankotanssitunteja eri ikäisille. Lisäksi ohjaan osaa ryhmäliikuntatunneista. Monipuolinen liikkuminen on aina ollut tärkeä osa elämääni ja tällä hetkellä opiskelen urheiluhierojaksi ja personal traineriksi.

Ulrika on tällä hetkellä äityslomalla!

 

Koulutettu hieroja (opiskelija)

Personal Trainer (opiskelija)

Koulutettu tankotanssinohjaaja

 

 

Senni

Senni

Senni on sairaanhoitaja ja töissä ambulanssissa. Pienestä saakka harrastanut liikuntaa monipuolisesti, viime vuodet tavoitteellisesti triathlonia. Takana on kuusi sprinttimatkaa ja yksi puolikas. Tällä hetkellä harrastan monipuolista hyvän mielen liikunta, teen mikä on mielekästä ja hyvältä tuntuu, ilman tavoitteita. Treenikaverina on usein 1-vuotias Nuutti-poika. Haaveena on vielä joskus mennä täysmatkan triathlon! 

Senni ohjaa Loisteella osaa ryhmäliikuntatunteja ja vetää mm. juoksukoulua.

Ryhmäliikuntaohjaaja

Uimaopettaja

Alina

Alina

Moikka, olen Alina Hurttasalo. Aloitin tankotanssin helmikuussa 2021. Mirkka oli meillä koulussa ravitsemuksen opettajana ja hän mainitsi tankotanssin saapuvan Kauhajoelle. Innostuin heti kokeilemaan uutta lajia ja sille polulle ollaan jääty. Vapaa-aika kuluu kuntosalilla ja koiraharrastuksen parissa. 

Ohjaan Loisteella alkeisworkshoppeja ja Pole 1 tunteja.

Koulutettu tankotanssinohjaaja

Koulutettu hieroja

Personal Trainer

Koirahieroja

Sari

Sari

Niina

Niina

Olen 2-lapsen äiti Kauhajoelta. Tankotanssin aloitin helmikuussa 2021 ja laji on vienyt kokonaan mukanaan. Laji on ihana vastapaino kiireiselle arjelle. Vapaa-ajalla käyn myös kalastamassa sekä luonnossa retkeilemässä perheen kanssa.

Parasta tankotanssin ohjaamisessa on nähdä asiakkaiden kehitys sekä onnistumisen ilo.
Ohjaan loisteella lasten ja nuorten tunteja.
Koulutettu tankotanssinohjaaja
Heidi

Heidi

Olen kolmen lapsen liikuntaan hurahtanut kotiäiti. Ammatiltani olen erityisluokanopettaja. Nykyään harrastan jumppaa ja lenkkeilyä, pianonsoittoa ja mökkeilyä. 

Loisteella ohjaan maanantaisin Syke treenejä.

Virve

Virve

Asun Kauhajoella ja minulla on kolme lasta. Työskentelen kaupungilla nuoriso-ohjaajana. Vapaa-aikana lenkkeilen ja käyn salilla sekä luonnossa liikkuminen on sydäntä lähellä.

Loisteella ohjaan Hiibox-tunteja sekä miesten treenejä. Treenit on höystetty hyvällä mielellä jossa varmasti kunto nousee. Rohkeasti mukaan!
Iida

Iida

Arki rullaa pääsääntöisesti omaa yritystä pyörittäessä ja hoitotyötä tehden. Auttaminen on vahvasti minussa ja siksi myös liikunta-ala on sydäntä lähellä. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja personal trainer. Omiin harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikkuminen niin sisällä kuin luonnossakin. Lemppareita tällä hetkellä ovat crossfit ja maastopyöräily.

Tällä hetkellä aika on kortilla ja vedän Loisteella vain Crossi tunteja. Tervetuloa joka toinen perjantai mun tunnille!

Lähihoitaja

Personal Trainer

Mervi

Mervi

Avoimen ja positiivisen asenteen omaava kolmen pienen tyttären äiti. Koulutukseltani olen Personal trainer, Äitiysliikunta- ja Voimavalmentaja, Koulutettu Hieroja sekä opiskelen LCF Life Coachiksi. Omien raskauksien ja lasten myötä on tärkeäksi tullut äitien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ohjaankin Loisteella palautumista tukevaa Liikkuva Äiti -ryhmää synnyttäneille äideille.

 

Personal trainer

Äitiysliikuntavalmentaja

Voimavalmentaja

Koulutettu hieroja

LCF Life Coach (opiskelija) 

Suvi

Suvi

Koulutukseltani olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Perhe-elämän ja päivätyön ohessa teen hierontoja Loisteella noin kerran viikossa. Otan jokaisen asiakkaan vastaan omana yksilönään ja toiveita kuunnellen. Asiakaskuntani koostuu niin nuorista urheilijoista kuin vähän iäkkäämmistäkin. Kuka tahansa on tervetullut hierontaan. Nähdään Loisteella!

Tällä hetkellä Suvi on äitiyslomalla!

Koulutettu hieroja

Sanna

Sanna

Mari

Mari