Loisteen tiimi

Mirkka

Mirkka

Loisteen yrittäjänä pyrin kehittämään palveluitamme jatkuvasti. Pidän yllä omaa ammattitaitoani niin hierojana kuin valmentajanakin vuosittaisilla koulutuksilla. Omassa työssäni parasta on sen monipuolisuus ja asiakkaat. Valmennan yksilövalmennettavia ja ryhmiä niin liikunta- kuin ravintovalmentajanakin. Teen hierontaa ja dry needling hoitoja sekä purentalihashierontaa. Päivittäin hoidan yrityksen juoksevia asioita sekä kuuntelen asiakkaiden toiveita, joita pyrin toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Ohjaan myös osaa ryhmäliikuntatunneista ja vastaan niiden viikko-ohjelmoinnista.

Minuun voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, oli toiveesi sitten mikä tahansa liittyen omaan hyvinvointiisi. Sähköposti: mirkka.lehtola@loistetraining.fi tai puh: 044-2225714

Lisäkoulutuksiani: PNOK1 Painonnostoliitto, Marin Sport Performance Level 1 ja 2, Kahvakuulaohjaaja (Spartan), Purentalihashieronta (Suomen Urheiluhieroja Opisto).

Loistetraining yrittäjä

Personal trainer

Koulutettu hieroja 

DNT® (Dry Needling Terapeutti)

Ravintovalmentaja

Psyykkinen valmentaja

Senni

Senni

Senni on sairaanhoitaja ja töissä ambulanssissa. Pienestä saakka harrastanut liikuntaa monipuolisesti, viime vuodet tavoitteellisesti triathlonia. Takana on kuusi sprinttimatkaa ja yksi puolikas. Tällä hetkellä harrastan monipuolista hyvän mielen liikunta, teen mikä on mielekästä ja hyvältä tuntuu, ilman tavoitteita. Treenikaverina on usein 3-vuotias Nuutti-poika. Haaveena on vielä joskus mennä täysmatkan triathlon! 

Ohjaan Loisteella osaa ryhmäliikuntatunteja ja vedän mm. juoksukoulua sekä Loisteen PERHEAKRO kursseja!

Ryhmäliikuntaohjaaja

Uimaopettaja

Perhesirkusohjaaja

Elisa

Elisa

Olen Elisa Hamara, kaksi vuotta sitten Etelä-Pohjanmaalle eksynyt oululainen, jolle Teuvasta tuli silloin kotikunta. Päivätyönä teen tällä hetkellä vuorovastaavan töitä kahvilassa sekä toimin sivutoimisena yrittäjänä personal trainerina ja ravintovalmentajana.
Loisteella ohjaan Kauhajoella ryhmäliikuntatunteja sekä ryhmiä Teuvan päässä. Vielä kaiken muun ohella opiskelen liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. 
Personal Trainer
Ravintovalmentaja
Liikunnanohjaaja (opiskelija)
Mira

Mira

Olen Mira, kahden lapsen äiti. Koulutukseltani olen lähihoitaja. Aloitin pienenä harrastamaan kilpacheerleadingia ja laji vei mennessään. Kouluttauduin myös valmentajaksi ja lajin parissa vierähti yhteensä 18 vuotta. Edelleen harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta ja omien lasten kautta pääsen elämään vähän myös joukkueurheilua. Loisteella ohjaan Perheakro kursseja, ryhmäliikuntatunteja sekä Bodycombat tunteja.

Les Mills Bodycombat ohjaaja

SCL (Suomen cheerleadiing liitto) taso 1 valmentaja

Johanna

Johanna

Haluan auttaa ihmisiä pysähtymään hetkeksi tässä kiireisessä arjessa, tuoda läsnäolon kokemuksia sekä auttaa stressinhallinnassa ja palautumisessa. Uskon, että tunneillani on rento ja läsnäoleva tunnelma, jossa jokainen saa olla oma itsensä, juuri sellainen kuin on ja jossa kaikki tunteet ovat sallittuja, niin huumori kuin kyyneleet. Johanna ohjaa Loisteella ilmajoogan alkeis- ja jatkokursseja.

Joogaopettaja RYT200

Eija

Eija

Kahden lapsen äiti ja ammatiltani olen lasten ohjaaja. Liikkuminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi lähellä sydäntä.

Ohjaan Loisteella bodycombat tunteja. Mahtava koko kehon kuntotreeni, maustettu motivoivalla musiikilla. Tervetuloa tunneille!
Les Mills Bodycombat ohjaaja
Alina

Alina

Moikka, olen Alina Hurttasalo Kristiinankaupungista. Tankotanssia innostuin kokeilemaan alkuvuodesta 2021 ja sille polulle ollaan jääty. Loisteella ohjaan aikuisten tankotanssi tunteja. Parasta ohjaamisessa on oppilaiden onnistumiset sekä tunneilla oleva rento ja tsemppaava meininki. 

Koulutettu tankotanssinohjaaja

Koulutettu hieroja

Personal Trainer

Koirahieroja

Sari

Sari

Olen koulutettu tankotanssiohjaaja. Aloitin tankotanssin vuonna 2020 ja hurahdin lajiin täysin. Kokemusta lajin parista on kertynyt mm. Seinäjoelta ja Kokkolasta. Temppujen tekeminen on kiinnostanut minua pienestä lähtien ja laji tuntuikin sen vuoksi sopivan itselleni. Syksyllä 2022 aloitan ohjaamaan Loisteella Pole 3 tunteja ja välillä tuurailen muissakin ryhmissä.

Ohjaajana minulle on tärkeää saada tuotettua ihmisille hyvää mieltä, rentoa fiilistä ja onnistumisen kokemuksia!

Koulutettu tankotanssinohjaaja

Marika

Marika

Moi, olen Marika Rajasalo Kristiinankaupungista. Lähdin kokeilemaan tankotanssia 2022, ja se vei mukanaan. Tankotanssi on ollut minulle henkireikä ja tavallaan myös sairauden hoitoa, koska reuman kanssa on pidettävä huolta nivelistä ja lihaksista. Mahdollisuuksia, kuinka kehittää itseään, löytyy ihan rajattomasti ja jokaiselle löytyy varmasti oma keino saavuttaa tavoitteita tässä lajissa. Loisteella ohjaan lasten kurssia, ja se on aivan huippu hommaa, lapset on pelottomia ja rohkeita ja ihan uskomattoman taitavia! Rohkeasti vain mukaan tähän tankoilun mahtavaan maailmaan!

Heidi

Heidi

Olen kolmen lapsen liikuntaan hurahtanut kotiäiti. Ammatiltani olen erityisluokanopettaja. Nykyään harrastan jumppaa ja lenkkeilyä, pianonsoittoa ja mökkeilyä. 

Loisteella ohjaan maanantaisin Syke treenejä.

Virve

Virve

Asun Kauhajoella ja minulla on kolme lasta. Työskentelen kaupungilla nuoriso-ohjaajana. Vapaa-aikana lenkkeilen ja käyn salilla sekä luonnossa liikkuminen on sydäntä lähellä.

Loisteella ohjaan Hiibox-tunteja sekä miesten treenejä. Treenit on höystetty hyvällä mielellä jossa varmasti kunto nousee. Rohkeasti mukaan!
Suvi

Suvi

Koulutukseltani olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja sekä Dry Needling Terapeutti DNT®  Otan jokaisen asiakkaan vastaan omana yksilönä ja toiveita kuunnellen. Asiakaskuntani koostuu niin nuorista urheilijoista kuin vähän iäkkäämmistäkin. Kuka tahansa on tervetullut hierontaan. Nähdään Loisteella!

Aikoja hierontoihin/dry needling hoitoihin löytyy ajanvarauksestamme.

Suvi tekee myös vyöhyketerapeuttisia vauvahierontoja sekä vyöhyketerapeuttisia hoitoja aikuisille. Aikoja tähän voi jo varata ajanvarauksestamme.

Koulutettu hieroja

DNT® (Dry Needling Terapeutti)

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja

Ava

Ava

Olen Ava Rotola-Pukkila 17-vuotias lukiota käyvä tyttö. Harrastan itse tällä hetkellä akrobatiavoimistelua ja olen harrastanut sitä yhteensä 5 vuotta. Olen lapsesta asti tykännyt liikkua ja voimistella. Ohjaan Loisteella lasten akrokerhoja. Niiden ohjaamisen aloitin vuoden 2021 loppu puolella. On mahtavaa, kun saan opettaa lapsille uusia taitoja!

Mindi

Mindi

Mervi

Avoimen ja positiivisen asenteen omaava kolmen pienen tyttären äiti. Koulutukseltani olen Personal trainer, Äitiysliikunta- ja Voimavalmentaja, Koulutettu Hieroja sekä opiskelen LCF Life Coachiksi. Omien raskauksien ja lasten myötä on tärkeäksi tullut äitien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ohjaankin Loisteella palautumista tukevaa Liikkuva Äiti -ryhmää synnyttäneille äideille.

 

Personal trainer

Äitiysliikuntavalmentaja

Voimavalmentaja

Koulutettu hieroja

LCF Life Coach